Hacıosmanoğlu Cardozo için mi gitti?

Lig sona ermeden transfer çalışmalarına hız veren Trabzoonspor için bir çok oyuncu iddia edilmeeye başladı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu süreçte Portekiz’e gitmesi ise bu iddiaların daha da yoğunlaşmasına sebep oldu.Hacıosmanoğlu’nun  

Hacıosmanoğlu Cardozo için mi gitti?

Lig sona ermeden transfer çalışmalarına hız veren Trabzoonspor için bir çok oyuncu iddia edilmeeye başladı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu süreçte Portekiz’e gitmesi ise bu iddiaların daha da yoğunlaşmasına sebep oldu.

Hacıosmanoğlu’nun  devre arası transfer döneminde adı sıkça bordo mavili takımla anılan Cardozo’yu transfer etmek için gittiği som iki gündür sıkça dillendirilmeye başladı.

Bu iddialar üzerine Haber61.net spor sevisine açıklamalarda bulunan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney başkan Hacıosmanoğlu’nun neden Portekiz’e gittiğini açıkladı.

Güney, Hacıosmanoğlu ile Benfica Başkanı arasında büyük bir dostluk olduğunu belirterek  “Benfica başkanı Hacıosmanoğlu’nu daha öncede maça çağırmıştı ancak başkanımızın işleri nedeniyle gidememişti. Tekrar davet gelmesi üzerine Hacıosmanoğlu bu akşamki Benfica - Juventus maçı için Portekiz’e gitti.  Cardozo transferini bitirmek istediği için gittiği yönünde çıkan haberler ise gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımız dostluk için oraya gitmiştir ve cumartesi günüde Türkiye’ye dönecektir.” İfadelerini kullandı

Haber61.net – Emir Ertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler