Hacıosmanoğlu, "Bizden iyi varsa..."

Trabzonspor antrenmanından sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan İbrahim Hacıosmanoğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.  "BİZDEN İYİSİ VARSA GÖREVİ DEVRETMEYE HAZIRIZ" Başkan Hacıosmanoğlu, Aralık ayında seçimli kongre olacağı yönündeki iddiaları da y

Hacıosmanoğlu, "Bizden iyi varsa..."
Trabzonspor antrenmanından sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan İbrahim Hacıosmanoğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı. 
 
"BİZDEN İYİSİ VARSA GÖREVİ DEVRETMEYE HAZIRIZ"
 
Başkan Hacıosmanoğlu, Aralık ayında seçimli kongre olacağı yönündeki iddiaları da yanıtlarken, şunları söyledi:
 
"Her ne kadar spekülasyon yapsalar da Trabzonspor taraftarı bizi 2,5 seneliğe seçti. Evet biz geçen sene staj dönemimiz yaptık. Ama bu sene sağ duyulu Trabzonsporlular'ın söylediği bir tek şey var; gerek yerli gerek yabancı oyuncuların hepsi yakın zamanda alınan en iyi oyuncular. Bunlar inanıyorum ki galibiyet aldıkları zaman seri yakalayacaklar ve başarılı olacaklar. Bize genel kurul üyelerinin vermiş olduğu süreyi tamamlamak bizim görevimiz. 'Ben bu işi beceremedim, gidiyorum' diyecek bir halim yok. O karakterde bir insan değilim. Onun için bu kadar yatırımları yaptık. Bunların karşılığını alacağız. Hep söyledim; ben bu takımın taraftarıyım. Trabzonspor'a gönül veren sağ duyulu insanlara zulüm etmek bana düşmez. Elbette bizden daha iyi yapacak biri varsa görevi devretmeye hazırız. Biz bu kulüpte çok şeyi değiştirdik, birçok şeyin daha değişmesi lazım. Bu kulübü bir çıkar aracı olarak kullananlardan kurtarmak amacımız. Bizden sonra gelecek olanlar da inşallah aynı düzeni devam ettirir. Trabzonspor o zaman kurtulur. 'Ahmet gelsin, Mehmet gitsin' dediğimiz sürece Trabzonspor kalıcı başarılar yakalayamaz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler