Hacıosmanoğlu: Benden daha iyi...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu “Demirören yakında neler olacağını benden daha iyi biliyor” dedi.Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı yıldırım Demirören’in katıldığı bir televizyon programında yaptığı “3 Temmuz sürecini kapatm

Hacıosmanoğlu: Benden daha iyi...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu “Demirören yakında neler olacağını benden daha iyi biliyor” dedi.

Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı yıldırım Demirören’in katıldığı bir televizyon programında yaptığı “3 Temmuz sürecini kapatmak en doğrusudur” açıklamalarının ardından haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Başkan Hacıosmanoğlu Demirören’in bu cümleleri 2012’den beri söylediğini belirterek, “Şike konusunu kapatmak en iyisidir derken başına gelecekleri bildiği için öyle konuşuyor. Platini’de İnfantino’da bu konu kapandı dedi diyor.  Ama onların yaptığı konuşmanın sonunu işine gelmediği için kullanmıyor. Onlar diyor ki “UEFA’nı şike ve ırkçılık konusunda aldığı kararlara yerel federasyonlar uymak zorundadır.” Onun gibi kapatsak iyi olur demiyor. Demirören yakında neler olacağını benden daha iyi bildiği için böyle konuşuyor. Onlarda Fenerbahçe’ye hizmet eden bir Şenes Erzik var. Onlar birlikte konuşuyor ve birbirlerini tatmin ediyorlar. Ama yakında görecekler” dedi.  

Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler