Hacıosmanoğlu Aralık ayına dikkat çekti

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon'da yerel bir televizyonda katıldığı programda çok önemli açıklamalarda bulundu.Özellikle aralık ayına dikkat çeken Başkan Hacıosmanoğlu "kurmaya çalıştığımız takımın aralık ayına kadar hedeflerine gi

Hacıosmanoğlu Aralık ayına dikkat çekti

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon'da yerel bir televizyonda katıldığı programda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Özellikle aralık ayına dikkat çeken Başkan Hacıosmanoğlu "kurmaya çalıştığımız takımın aralık ayına kadar hedeflerine gitmediğini görürsek kendi açımızdan sorgulama yarap ve kongre kararı alırız" dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

PASSOLİG BÖYLE DEVAM EDERSE SEYİRCİSİZ MAÇ DAHA ÇOK GÖRÜRÜZ

Bütün Türkiye'de bu sistem böyle devam ederse seyircisiz maçları daha çok göreceğiz. Biz bunu erteleyelim yeni sezonda başlayalım dedim ama sözümüzü dinletemedik. Bu kartın tanıtımı iyi yapılamadı. biraz hazırlıksız yakalandılar. Aslında zorlaştıran bir sistem değil ama gelecek sezon düzeleceğine inanıyoruz.

GAZİANTEPSPOR MAÇI İÇİN NE DEDİ?

Önemli olan sahadan 3 puan almaktı . Sakatlanan çıkan arkadaşlarımız var. takıma çok ciddi katkı yapan arkadaşlarımız. kazandığımız için mutluyuz. Bu ligde olduğumuz yer Trabzonspor'a yakışmıyor. Bunda hakem hatalarının şanssızlığımızın etkisi var. bazı maçlarımızı galip bitirebilseyidik duurm çok farklı olabilirdi.ç kaybettiğimiz puanların sonucunda istediğimiz terde değiliz. Trabzonspor'un bulunduğu yer itibari ile iyi durumdayız diyemeyiz.

HAMİ MANDIRALI KALACAK MI?

Hami hoca Trabzonspor'la süreki çalışıyordu. Hami hoca Trabzonspor'da çöalışmayı en çopk hakedenlerden bir tanesi idi. Biz takımın başına getirdik. Trabzonsporun başarıya gittiği noktada arayış içine girmiz doğru olmaz. bu takım busene olduğu yterden mutlu değiliz. Ama bu takımseneye şampiyonluğa oynamamız lazım. bunun çalışmalarınıda yapıyoruz.

TRABZONSPOR'UN TARAFTAR GRUPLARI OLMAYACAK

Trabzonspor'un taraftar gurpları olmayacak ama seyircisini coşturacak kendi bünyesinde çalışacak amigoları olacak. yeni bestelerle taraftarı coşturacak. maçların biley fiyatlarını ayarlayacağız. bekli ilk zamanlarda az atraftara oynayacağız ama insanlar herşeyin yoluna girdiğini ailesi ile gelebileceğinbi düşündüğnde maça galecektri.

ONLARIN BİZİ SEVMESİNİ İSTEMİYORUZ

Yanlız kalmadık. Trabzonsporda bir kesim var. Onların bizi sevmedsini de istemiyoruz. Trabzonspor'dan ben memnun değilkim ki başkalarını memnun ettim diyeyim. Ben Trabzonspor taraftarıyım Başkalıktan ayrıldıktan sonra taraftar olarak devam edeceğim. Bu güne kadar yaptıklarımın yüzde 50'sini bugün tekrar gelsem yapmam.

TRABZONSPOR'U KİMSE KULLANAMAZ

Eleştiriyor insanlar ben cevap vermiyorum. Biz federasyonla savaş halindeyiz. Onlarla kol kola girip bazı maçları kazanabilirdik ama biz bunu yapamayız. Pisliğin üstünde oturanlarla bir araya gelmemiz söz konusu olmaz. Biz herşeyi biliyoruz demiyoruz. Eleştirilere bakarsanız hep aynı kişiler. Bu kulüpten kimlerin menfaat sağladığını herkes biliyor. Ben buradayken kimse Trabzonspor'u kullanamaz. Onları bu işin içine sokmadığınızda tabiki sizi eleştirecekler. Ben bunlara cevap vermiyorum. Trabzonspor oyuncak değil. Eleştiri yapıyorsanız çağırırsınız söylersiniz bir herkesin ayağına gideriz.

DEVAMI İKİNCİ SAYFADA

 

ARALIK AYINA KADAR HEDEFLERİ TUTTURAMAZSAK

Bizim derdimiz Trabzonspor'a nasıl hizmet ederiz. Aralık ayına kadar kurudğumuz takım hedeflerine gitmiyorsa burada oturmamızın bir anlamıyok. Genel kurula gideriz ve aday olmayız. 9 ay oldu şansız kaybettiğimiz puanlarla buradayız. Bu kaybettiğimiz puanları almış olsak şampiyonluk yolunda açıkara önde olurduk. Allah bir yerden yardım ediyor bize. bir yabancı oyuncumuz kulübe ihtar çekti. paramı yatırın yoksa serbest kalırım diye. Bana da geç haber verdiler. Bir arkadaşımızın yanına gittik. 5 dakika içinde parayı gönderdi. Kime gidersek gidelim Allah'a şükür yardımcı oluyor. Burası borsaya açık bir şirket, girdisi çıktısı belli. Buradan nasıl birşeyi üzerinize alacak yazarsınız. Allah bize yardım ediyor. Amacımız kendi kendini yöneten bir Trabzonspor yaratmak.

HERKESE HESABINI SORACAĞIZ

Önümüzdeki günlerde herkese hesabını soracağız dedik. Ak kaldı herkes kimlerin sorumlu olduğunu görecek. Biz hiçbir kulüple kavgalı değiliz. Gidin Anadolu kulübüne biz eski Trabzonspor'u görüyoruz diyorlar. Bizim emek hırsızları ile problemimiz var. Bu mücadelemizde her zaman devam edecek. Bizi bütün kulüplerle arası yokmuş, Trabzonspor herkesle kavga ediyor antipati yaratıyor yorumlarını kabul etmiyorum. Bizim herkesle dostluğumuz var. 

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE İLE MÜŞTEREK HAREKET EDİYOR

Beşiktaşta Ahmet Nur Çebi var. Başkanları ile çok doğru bir diyaloğumuz yok. Direk görüşmüşlüğümüz yok. Son açıklamalarından sonra Fernerbahçeli lerle nasıl müşterek hareket ettiğini gösteriyor.

KUPA MÜCADELESİNDEN DÖNMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL

Bizim kupa mücadelesinden dönmemiz söz konusu değil. Hukuki sürecimiz istediğimiz yöne gidiyor Allahın izniyle sonucunuda alacağız. Buna bağlı kalmadık. İnfantino ve Paltini'nin sözlerini doğru kullanmıyorlar. Evde baba çocuklarına bu kurallara uyacaksınız dedi. uymazsa ne yapıyor kulaklarını çekiyor. İnfantinoda aynı konuşmanın sonunda bunlara uyacaknısız diyor. Uymalısınız demiyor. ama bunlar istedikleri, gibi yazıp çiziyorlar. pisliğin üstüne oturanlar Yurt dışından ceza geldiğinde bu bizim sournumuz olmayacak.

KONU TRABZONSPOR OLUNCA MAHKEMELER...

Mahkemeler konu Trabzonspor olunca hemen karar veriyor. Kararın mahkemenin verdiği şekilde geri döneceğinikim biliyor. Hazirun cetveli omadan mahkeme nasıl karar veriyor. Yargıtay bunları görmeyecek mi? Yargıtay kararı verirse bunu zaten uygulamak zorundayız. İnsanlar Hacıosmanoğlu bu koltuğa oturdu kalkmayacak zannediyor. Ama karar çıkarsa zaten genel kurula gideriz ve ben aday olmam. Aralıkayına kadar biz trabzonspor'un şampiyonluğun adayı olmadığını görürsek bu koltuğu bırakmasını da biliriz.

KİMLİĞİNDE TRABZON YAZIYOR DİYE...

Gaziantep'in bu kadrosunda oynayanmayan bir oyuncuyu kimliğinde Trabzon yazıyor diye alacak değiliz. bize sahada mücadele edip başarıyı yakalayacak oyuncular lazım. Ama alt yapıyı düzeltip oyuncu yetiştirmeye başladığımızda oyuncularınçoğunun Trabzonlu olmasını istiyoruz.

ŞİKE KONUSU İLE İLGİLİ AVRUPA'DA TOPLANTI YAPACAĞIZ

Sadece bu konu ile ilgili Avrupa'da kulüplerle bir toplantı yapacağız. Biz avrupa'da yanlız değiliz. Bu konuda Avrupa'daki kulüpler bizdeki takımlara ceza vermeyince Avrupa'daki kulüplerin hepsi ayağa kalkacak. Herkes yaptığının cezasını çekecek. Bizim de yapacağımzı şeyler var. Milyonlarca insanıınemeğini çalmış insanın başvurusunu AYM kabul ediyor. O başvuruyu AYMkabul etsin bizimde bu konuda yapacaklarımız var. Bugün bakıyorsunuz Genelkurmay Başkanı'nı alıyorlar hemen içeriye bunu kaç zaman oldu alamıyorlar. Onalrın yürüdüğü cadde de hava güzel olduğu zaman zaten o kadar kişi yürüyor. Ama biz yürüyüş yaptığımızda herkes yürüyüşün nasıl olacağını görecek. Yürüyüşümüz iptal olmadı. sadece bekliyoruz, inşallah o yürüyüşü zafe ryürüyüşü olarak yapacağız.

UEFA'NIN MALİ KRİTERLERİ KONUSUNDA SIKINTIMIZ YOK

2014 aralık ayına kadar UEFA'nın mali kriterleri konusunda sıkıntımız yok. Şuanda itilaflı hiçbir borcumuz yok. Futbol AŞ.nin bazı sıkıntıları var. onlarda aşılamayacak şeyler değil. UEFA fair play kriterleri konusunda sıkıntımaı yok. Kulübün gelirlerini kullanamıyoruz. hepsi temliklere gidiyor. şuanda 100 milyon TL faizli borcumuz var. onu da ortadan kaldırdığımız zaman hiçbir sorunumuz kalmayacak. Trabzonspor'un 20 milyon Tl fazi veren bir durumu var. bunları düzelttiğimizde hiçbir soun kalmayacak.

 

DEVAMI ÜÇÜNCÜ SAYFADA

 

STADIN İSİM HAKKI İÇİN NE DEDİ?

Biz stadın devriyle ilgili işlemlerimiz var. Buranın kullanım hakkı bize aitti ama bundan önceki yönetimler kirayı ödemeyediği için burayı bakanlığa devrettiler. Biz bu isim hakkı ile ilgili kimseyle görüşmedik. Zaten bizim olmayan bir şeyi satamayız. HES projesini yapmak istiyoruz. Bu projeyi başlatacağpız. 6 ay içinde inşasına başlarız ve bittiğinde Trabzonspor'un düzenli gelir sağladığı bir yapı olur.

İBRAHİM KIZIL İYİ ARKADAŞIMIZDI

İbrahim Kızıl bizim iyi arkadaşımızdı. Bazı sorunlar yaşadık. Aramızda bir Sapara olayı vardı. bundan dolayı dosluğumuz da biraz zedelenme oldu. Zaten bununla ilgili gerekli başvuruları yapacağız.

ZOKORA VE COLMAN KONUSU

Yabancı oyuncular var. onları transfer ediyorsunuz. Bazı oyuncular koşumuyor. Bazı takımlarda oyuncular 11 bin koşitıkalrında az koştu diye takıma almıyor. Bizde 10 bin üstünde koştumu ne kadar çok koştıu diyoruz. Bunlar Hami hocanın kararları. Ben karışmıyorum. Bu oyuncular Trabzon'daki misyonunu tamamladı. Gönderirsekte iyi bir şekilde göndeririz.

ONUR VE OLCAN KONUSU

Onur'un serbest kalır maddesi vardı kaldırdık. Onur dünyada ilk 5'e girer. Eğer siz şampiyonluğa oynayacağpım diyorsabnız elinizdekileri korursunuz. Olcan'ında 1 yıl daha sözleşmesi var bunun sonunda oturur konuşuruz. Kalmak isterse anlaşırsak kalır.

MALOUDA İÇİN NE DEDİ?

Malouda dünya çapında bir marka, Bazen deniyorum İstanbul'a götürün eğlendirin diyorum Malouda beni dağlara çıkarın diyor. Malouda yı rencide eder gönderirsen başka oyuncu almaya kalktığınız da ona olur. Ben Trabzonspor'da kalmak istiyorum faydalı olmak istiyorum dedi.ama beni bünya kabul etmiyorsa para istemiyorum, bonservisimi verirseniz çok memnun olurum dedi. Bu oyuncuları bukadar çabuk harcamamak lazım diye düşünüyorum. 

AKYAZI'DA KOLEJ VE ALTYAPI MERKEZİNİ YAPACAĞIZ

Bizim Akyazı'daki yerimiz müsait. Orada kolej ve altyapı merkesi yapacağız. Orada komple herşeyiyle oyuncuları yetiştirip Trabzonspor'a faydalı olacak oyuncular yetiştireceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler