Hacıosmanoğlu AK Parti ile ters mi düştü?

Trabzonspor’un 32. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı’na Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun konuşmasında kupanın başbakanda olduğunu ifade etmesi kendisini tanıyanları şoke etmişti.Hacıosmanoğlu, şike davasına konu olan sezondaki kupanın Başbakan Recep Tay

Hacıosmanoğlu AK Parti ile ters mi düştü?

Trabzonspor’un 32. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı’na Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun konuşmasında kupanın başbakanda olduğunu ifade etmesi kendisini tanıyanları şoke etmişti.

Hacıosmanoğlu, şike davasına konu olan sezondaki kupanın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’da olduğunu belirtip “Evet, kupa Başbakan’da. Trabzonspor camiası hakkı kimdeyse almalıdır. ‘Kupa gelecek’ dedik, sanki kupa arkadaşın evindeydi de alıp gelecektim onu. Bu bir hukuk mücadelesi. Sonuç alana kadar sürdüreceğiz. Yargıtay’ın kararına saygı duyuyoruz. Oradan kararın nasıl çıkacağını bilmiyoruz ama geldiğinde değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu geçtiğimiz yıl Temmuz ayındaki konuşması

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike sürecinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın muhalefete göre tarafsız bir tutum sergilediğini savunarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'nu suçladı. "Trabzonspor sevdalıları ve namuslu futbol paydaşları sandık önünüze geldiği zaman bunun hesabını soracak size" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün gece katıldığı bir televizyon programında Başbakan Erdoğan'a övgüler yağdırırken, şike süreciyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi, ilginç ifadeler kullandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la geçtiğimiz günlerde Haliç Kongre Merkezi'ndeki bir iftar programında yarım saat özel olarak görüştüğünü belirten Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

"Başbakanla yarım saat konuştum. Spor ancak 5 dakikasını oluşturdu bu sohbetin. Memleket meselelerini konuştuk. Başbakanın morali çok iyiydi. Çok güzel bir diyalog geçti aramızda. Biz zaten kendisini seviyoruz ve değer veriyoruz. Kendisine de söyledik bu ülke için bir şans olduğunu. 10 senede bu ülkeyi nereden nereye taşıdığını görüyoruz. Bir 10 sene daha devam ederse dünyada söz sahibi olan bir ülke ortaya çıkacağına inanıyoruz. Sayın Başbakanı da halk seçti, bizi de Trabzon'un gerçek halkı seçti. Kendimden çok şey bulduğumu ifade ettim kendisinde. Sayın Başbakan da halkın Başbakanı. Bu ülkenin başında daim olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Katkımız olursa seviniriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor