Trabzonspor Başkan adaylarından Hacı Yıldız, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.
Başkan Canalioğlu, belediye olarak her zaman Trabzonspor'un yanında olduklarını belirterek, Trabzonspor Trabzon için çok önemli bir üst kimliktir. Biz Trabzonspor'un iyi yönetilmesi ve başarılı olmasını istiyoruz. Aralık ayındaki kongre için adaylar ortaya çıkıyor.Hepsinin kendine özgü projeleri vardır. İnanıyorum ki bütün adayların ortam amacı daha iyi bir Trabzonspor'dur. Biz kongreden çıkacak başkanı kucaklayıp destek olacağız diye konuştu.
Başkan adayı Hacı Yıldız da, Trabzonspor için aday olduklarını belirterek, Hazırlıklarımızı yaparak adaylığımızı koyduk. Trabzonspor için, hizmet için arkadaşlarımızla beraber Trabzonspor'un sahipsiz olmadığını göstermek için sonuna kadar gideceğiz dedi.