Hacettepe'de bir Trabzonsporlu

Ben de Trabzonsporluyum. Fakat şu anda Hacettepe için ter döküyorum" dedi. Trabzon'un Araklı ilçesinde doğan ve ilk gençlik yıllarını burada geçiren İbrahim Şahin, geçen sezon 1-1 giden karşılaşmanın 87. dakikasında Trabzonspor'a attığı golle takımını gal

Hacettepe'de bir Trabzonsporlu
Ben de Trabzonsporluyum. Fakat şu anda Hacettepe için ter döküyorum" dedi.

Trabzon'un Araklı ilçesinde doğan ve ilk gençlik yıllarını burada geçiren İbrahim Şahin, geçen sezon 1-1 giden karşılaşmanın 87. dakikasında Trabzonspor'a attığı golle takımını galibiyete taşımıştı.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Trabzonspor'a gol atacağını söyleyen İbrahim Şahin, bordo-mavili ekibin defans oyuncuları Song ve Egemen'in iyi bir ikili olduğunu kaydederek, "Song ve Egemen ligin iyi stoperlerinden ama ben de iyi golcüyüm. Geçen sezon son dakikalarda attığım golle Trabzonspor'u yenmiştik. Umarım bu maçta da benim attığım gol veya gollerle yine kazanırız. Yeni teknik direktörümüz forma verirse yine golümü atacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

İlk gençlik yıllarının Trabzon'da geçtiğini, orada futbol oynadıktan sonra Hacettepe'ye transfer olduğunu söyleyen İbrahim, Trabzon'da Trabzonlular'a karşı oynamanın ve sonra da misafir gibi şehirden ayrılmanın kendisini hüzünlendirdiğini ifade etti.

Sezona iyi başlayamadıklarını belirten İbrahim Şahin, "Geçen sezon hem iyi oynuyorduk hem de sonuca gidiyorduk. İlerleyen haftalarda iyi oynamaya başladık. Fakat iyi oyunu neticeye yansıtamadık. Mesela Konyaspor maçı bunun son örneği. Galip götürdüğümüz maçı yediğimiz 2 golle kaybettik ve sahadan puansız ayrıldık. Bu sorunu çözmeliyiz" dedi.

Süper ligin kalıcı futbolcusu olmayı hedeflediğini söyleyen İbrahim, her futbolcu gibi kendisinin de büyük takımlara transfer olmayı ve (A) Milli Takım'a kadar yükselmeyi istediğini kaydetti.

"OSMAN HOCAMIN HAKKINI ÖDEYEMEM"

Teknik Direktör Osman Özdemir'in Hacettepe'deki görevinden ayrılmasına üzüldüğünü ifade eden İbrahim, "Hocamın hakkını ödeyemem. Buralara gelmemde büyük emeği var. Beni buldu bu takıma getirdi. Yapacak bir şey yok, çünkü profesyonel hayatta bunlar var" dedi.

Mor-beyazlıların yeni teknik direktörü Erdoğan Arıca ile ilk kez çalışacağını belirten golcü futbolcu, "Erdoğan Arıca'nın kariyeri belli. Tecrübesiyle takımımıza olumlu katkı yapacağını düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor