Hacettepe son idmanını yaptı

Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Hacettepe, son antrenmanını coşkulu bir taraftar topluluğunun önünde yaptı. Zorlu maç öncesinde son çalışmasını yapan Hacettepe'de, teknik kadro ve futbolcular taraftar sür

Hacettepe son idmanını yaptı
Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Hacettepe, son antrenmanını coşkulu bir taraftar topluluğunun önünde yaptı.

Zorlu maç öncesinde son çalışmasını yapan Hacettepe'de, teknik kadro ve futbolcular taraftar sürprizi yaşadı. Hacettepe'nin Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesi Ankara'da yapacağı son antrenmanı Hacettepe Üniversitesi öğrencileri izledi. Yaptırdıkları Mor-beyaz bayrak ve tezahüratlarıyla İlhan Cavcav Tesisleri'ne gelen 'Kampüs Grubu' öğrencileri, ilk olarak teknik direktör Erdoğan Arıca'ya kulübün renklerini taşıyan çiçek hediye etti ve Ankara'da oynanacak maçlarda taraftar olarak destek sözü verdi. Daha sonra antrenman sahasına geçen öğrenciler, Hacettepesporlu futbolcuları tribünlere çağırdı. Süper Lig maçlarında bile sahasına taraftar toplamakta zorluk çeken Hacettepe'de futbolcular, taraftarların yanına gitti ve karşılıklı olarak slogan attı. Öğrenciler, antrenman öncesinde futbolcular ve teknik ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi. Kampüs Grubu'nun desteği antrenman sırasında da devam etti. Öğrenciler yaratıcı tezahüratlarıyla teknik direktör Erdoğan Arıca ve futbolcuları güldürdü.

Öğrencilerin antrenmandan ayrılırken, 'Gidiyoruz biz. Sınavımız var. Başarılar size menekşe morlar' şeklindeki tezahüratına, futbolcularda alkışlarıyla karşılık verdi.

Hacettepespor, son antrenmanında hafif bir çalışma yaptı. Mor-beyazlılar antrenör Cengiz Demirel yönetiminde ısınma hareketlerinin ardından bir süre topla çalıştı. Antrenmandan sakatlığı bulunan kaleci Recep ve diğer kaleciler takımdan ayrı çalıştı.

Teknik Direktör Erdoğan Arıca, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçını kendi adlarına bir şans olarak gördüklerini belirterek, "Ligde kolay maç yok. Takım olarak iyi başlamak istiyoruz. Oyuncuların güveni açısından çok önemli bir maç. Çok sıkı, dinamik bir ekiple çalışıyorum. Gerekli mücadeleyi ve kalan potansiyellerini alabilirsek, çok iyi şeyler yaparız diye düşünüyorum. Umarım buna Trabzonspor ile başlarız. Bu tip karşılaşmalar futbolcular için şanstır. Bu şansı da alıp kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

Takım kaptanı Orhan Şam, Osman Özdemir'in ayrılmasından sonra üzüntü duyduklarını ancak yeni teknik direktörleri Erdoğan Arıca ile yeniden bir çıkış yakalayarak hakettikleri yere geleceklerine inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor