Hacette hangi hoca ile anlaştı

Erdoğan Arıca, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan görüşme sonrasında, Hacettepe'nin yeni teknik direktörü oldu. Tecrübeli hocanın yardımcılıklarını, bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen eski Galatasaraylı futbolcu Ergün Pembe, Fenerbahçe'nin

Hacette hangi hoca ile anlaştı
Erdoğan Arıca, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan görüşme sonrasında, Hacettepe'nin yeni teknik direktörü oldu.

Tecrübeli hocanın yardımcılıklarını, bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen eski Galatasaraylı futbolcu Ergün Pembe, Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Kemalettin Şentürk ve Levent Zorluer ile Cengiz Demirel yapacak.

Erdoğan Arıca, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, bildiği bir camiaya geldiğini belirterek, ''Tanıdık bir camiaya geldiğim için işimiz çok zor olmayacak'' dedi.

Arıca, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçına ilişkin olarak da ''Trabzonspor maçının bir şans olduğunu düşünüyorum. Böyle maçlar için futbolcuları motive etmek daha kolaydır. Lideri yenmek güzel olacaktır'' şeklinde konuştu.

Hacettepe'de Erdoğan Arıca'nın yardımcılığını yapacak Ergün Pembe ise futbolu bıraktıktan 6-7 ay sonra ilk antrenörlük deneyimini mor-beyazlı takımda yaşayacağını kaydederek, şöyle konuştu:

''Çok heyecanlıyım. Gençlerbirliği'den sonra Galatasaray ve Gaziantep'te olmak üzere uzun yıllar futbolcu olarak bu ligde mücadele ettim. Antrenörlük hayatıma da Ankara'da başlıyorum. Futbolculuk hayatımda nasıl bir kariyer yaptıysam, burada da aynı şekilde başarılı olacağımı düşünüyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler