Haberi çekmek zorunda kaldılar

Hürriyet’in geçtiğimiz günlerde Trabzonspor aleyhinde konuşturduğu Ayça Alemdar röportajı Haber61’in tepki haberi üzerine yayından kaldırıldı.Hürriyet’ten Funda Ayaz’a verdiği röportajda Trabzonspor’a hakaret ederek, “"Başkasının hakkıyla Şampiyonlar Ligi

Haberi çekmek zorunda kaldılar

Hürriyet’in geçtiğimiz günlerde Trabzonspor aleyhinde konuşturduğu Ayça Alemdar röportajı Haber61’in tepki haberi üzerine yayından kaldırıldı.

Hürriyet’ten Funda Ayaz’a verdiği röportajda Trabzonspor’a hakaret ederek, “"Başkasının hakkıyla Şampiyonlar Ligi'ne gidip bir de buna sevinen takıma "ezik" derim ben. Trabzon ve Trabzonsporlular için "Onur" sadece kalecilerinin ismidir" sözleri kullanan Ayça Alemdar’a Trabzonsporlular tepki gösterdi. Bu tepkiyi dünyaya duyuran Haber61’in haberiyle Hürriyet gazetesi röportajı sitesinden kaldırmak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor