Haber61.net önemli duyuru

Haber61.net internet okuyucularına önemli duyuru. Teknik bir arızadan dolayı sitemize sabah saatlerinden buyana  haber giremedik. Bundan dolayı okuyucularımızdan özür diliyoruz. Teknik hatayı düzelttik ve sitemizin yayın akışına devam ediyoruz. TELEFONLAR

Haber61.net önemli duyuru

Haber61.net internet okuyucularına önemli duyuru. Teknik bir arızadan dolayı sitemize sabah saatlerinden buyana  haber giremedik. Bundan dolayı okuyucularımızdan özür diliyoruz. Teknik hatayı düzelttik ve sitemizin yayın akışına devam ediyoruz.

TELEFONLARIMIZ SUSMAK BİLMEDİ

Sabah saatlerinde başlayan teknik arızadan dolayı sitemizi görüntüleyemeyen okurlarımızın telefon yağmuruna tutulduk. Büromuzu arayan okuyucularımız haber61.net'te oluşan arıza ile ilgili bilgi aldılar. Bizleri arayan duyarlı okuyucularımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Öncelikle bu arızadan dolayı okuyucularımızdan özür diliyoruz, bu saat itibariyle sitemiz güncellenmeye devam edecektir.

ÖNEMİMİZİ VE DEĞERİMİZİ FARK ETTİK, TEŞEKKÜRLER

haber61.net okurlarından aldığımız telefonlar bize önemimizi de farkettirdi. Ziyaretçilerimiz sitemizin kapalı kaldığı saatlerde haber61 çalışanlarına ulaşıp "haber61.net kapalı kaldığı süre içerisinde sanki hayatımızda bir boşluk oluyor. Sorunun bir an önce giderilmesini bekliyoruz" diyerek, Trabzon'daki son gelişmeleri telefon aracılığı ile öğrenmeyi istediler. Bazı okurlarımız ise "Server ve bilgisayardan üst düzeyde anlarım, talep ederseniz sorunun giderilmesi için gönüllü destek vermeye hazırım" diyerek bu şekilde yardım yapmak istediklerini dile getirdiler. Sitemizin kapalı olduğu bu saatlerde farkettik ki çok önemli bir hizmet veriyoruz. Tüm okurlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Sevgili ziyaretçiler, haber61.net'in server büyütmek ve sorunsuz hizmet verebilmek için bir takım girişimleri var. Sitede bulunan reklamları her tıkladığınızda siz de haber61.net'e destek vermiş olacaksınız. Teknik altyapı yatırımlarını daha kısa süre içerisinde gerçekleştirerek daha iyi hizmet verme arzusu içindeyiz.  

İlginize teşekkür eder, sağlıklı mutlu günler dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler