Haber61.net Farkı

Süper Lig'in ilk haftasında Hüseyin Avni Aker'de Trabzonspor-Sivasspor maçında 30 saniye kalarak durdurulmuş ve hakem Bülent Demirlek tarfından maç tatil edilmişti.Günlerce bu maçla ilgili çok şey yazıldı, çizildi, Türkiye Futbol Fedarasyonu ise geçen haf

Haber61.net Farkı

Süper Lig'in ilk haftasında Hüseyin Avni Aker'de Trabzonspor-Sivasspor maçında 30 saniye kalarak durdurulmuş ve hakem Bülent Demirlek tarfından maç tatil edilmişti.

Günlerce bu maçla ilgili çok şey yazıldı, çizildi, Türkiye Futbol Fedarasyonu ise geçen hafta açıklaması gereken kararını bugüne bırakmıştı. Bugün TFF çok uzun bir toplantı yaptı ve çok zor bir karar verdi.

Bizler de her zamanki gibi haber61.net olarak bu haberi sizlere en erken duyurmak için seferber olduk ve tüm Türkiye'ye herkesten önce  TFF'ninTrabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili kararını duyurma başarısı gösterdik.

Haber61.net olarak yine TFF bu maçın kararını vermek için toplandığı saatlerde karar öncesi yine kamuoyunu bilgilendirdik, aldığımız istihbaratları sizlerle paylaştık. Sonunda resmi olarak açıklanan kararı ise de bütün sitelerden önce duyurmayı başardık.

İnternet haberciliğine yeni bir soluk getiren haber61.net objektif ve hızlı habercilik ilkesinden asla taviz vermekeyecektir. Bundan sonra da aynı ciddiyetle ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler