Haber61 farkıyla istifa süreci

Trabzonspor’da alınan Akhisar mağlubiyetinin ardından istifa depremi yaşandı.Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay dün başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşerek istifasını sundu. Hacıosmanoğlu da Akçay’ın istifasını kabul etti ve Trabzonspor’da Akçay dönem

Haber61 farkıyla istifa süreci

Trabzonspor’da alınan Akhisar mağlubiyetinin ardından istifa depremi yaşandı.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay dün başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşerek istifasını sundu. Hacıosmanoğlu da Akçay’ın istifasını kabul etti ve Trabzonspor’da Akçay dönemi böylelikle sona erdi.

Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu’nun maçın hemen ardından yazdığı köşe yazısıyla Mustafa Akçay’ın istifa ettiğini Türkiye'ye ilk kez duyuran Haber61.net  istifanın ardından yaşanan  tüm gelişmeleri de an be an sizlere aktarmaya devam etti.

Haber61.net gündeme gelen bir çok ismi , yönetimin planlarını, bundan sonra nasıl bir yol izleneceğini sizlere aktararak gündeme yön verirken , Yılmaz Vural’ın Haber61’e yaptığı özel açıklamaise  ulusal medyada ve onlar aracılığıyla da yerel medyada yer buldu.

İŞTE HABER61 FARKIYLA İSTİFA SÜRECİ;

* Orhan Çavuşoğlu: Güle güle Akçay hoca

*Trabzonspor’da kritik görüşme

*Ve Akçay istifa etti

*TS’de Akçay’ın yerine 3 formül!

*Akçay adam gibi bıraktı

*Trabzonspor resmen açıkladı

*Trabzonspor’da bir dönem sona erdi

*Trabzonspor’da planlar suya düştü!

*Akçay’dan ilk açıklama

*Avcı mı, Vural mı?

*Vural Trabzonspor için ne dedi?

*Trabzonspor’a yabancı hoca

*TS Akçay’ın yerine kime emanet?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler