Haber61 49 gün önce yazmıştı

Haber61.net sizlerin ilgisiyle, sizden güç alarak her geçen gün büyürken sizlere karşı olan sorumluluğu da artarak büyüyor. “Trabzon'dan Karadeniz'e, Karadeniz'den Türkiye'ye Türkiye'den Dünyaya” sloganıyla yola çıkan haber61.net en doğru haberi en hızlı

Haber61 49 gün önce yazmıştı

Haber61.net sizlerin ilgisiyle, sizden güç alarak her geçen gün büyürken sizlere karşı olan sorumluluğu da artarak büyüyor.

Trabzon'dan Karadeniz'e, Karadeniz'den Türkiye'ye Türkiye'den Dünyaya sloganıyla yola çıkan haber61.net en doğru haberi en hızlı şekilde sizce ulaştırmayı sürdürüyor.  

 Trabzonspor'un bugün Türkiye'ye getirdiği Brunei milli takımının 16 yaşındaki genç futbolcusu Faty Papy'nın transferini haber61.net rakiplerinden tam 49 gün önce yani 5 kasım 2008 tarihinde sizlere duyurmuştu.  Haber61.net  en doğru haberi en hızlı şekilde sizlere ulaştırma ilkesinden asla taviz vermeyecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor