"Güzel günlerin başlangıcındayız"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, "Orduspor için güzel günlerin başlangıcındayız" dedi. Diyadin, Ordu Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, ligin Orduspor açısından oldukça zor geçtiğin

"Güzel günlerin başlangıcındayız"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, "Orduspor için güzel günlerin başlangıcındayız" dedi.

Diyadin, Ordu Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, ligin Orduspor açısından oldukça zor geçtiğini söyledi.

Orduspor'da göreve başladığında bazı şeylerin yolunda gitmediğine şahit olduğunu ve bu olumsuzlukların aşılması noktasında büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayan Diyadin, "Hedefimiz olan Süper Lig inancını tüm Oyuncuları aşıladık ve bunu başarmakta biraz zorlansak da sonuç itibarıyla birkaç hafta sonra bunu başardık. Yeniden Süper Lig'in en iddialı takımları arasındaki yerimizi aldık. Sonrasında ise play off'lara kalarak Ordu'nun 26 yıllık Süper Lig özlemine son verdik" dedi.

Kulüp yönetiminin kendisiyle devam edip etmeme noktasında henüz bir görüş belirtmediğini de ifade eden Diyadin, konuya ilişkin görüşmelerin ilerleyen günlerde gerçekleşeceğini belirtti.

Diyadin, görevde kalması durumunda kaset, CD ya da menajer tavsiyeleri doğrultusunda Oyuncu transfer etmeyeceklerine işart ederek, "Bildiğim, izlediğim ve tanıdığım Oyuncuyu transfer etme taraftarıyım. Süper Lig çok zorlu bir lig. Buna göre gerekli adımların atılması lazım. Orduspor için güzel günlerin başlangıcındayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor