Güzel günler göreceğiz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, 2 oyuncu alarak transferi kapatacaklarını söyledi. Ortakudaş, dış transferde bir stoper bir de sağ kanat oyuncusu alarak transferi sonlandıracaklarını belirtti. Tra

Güzel günler göreceğiz
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, 2 oyuncu alarak transferi kapatacaklarını söyledi. Ortakudaş, dış transferde bir stoper bir de sağ kanat oyuncusu alarak transferi sonlandıracaklarını belirtti. Transfer döneminde 6 oyuncu ile yollarını ayırıp 6 oyuncuya kadrolarına kattıklarını ifade eden Ortakudaş, şöyle devam etti:
 
İYİ TRANSFERLER YAPTIK
 
"Gelen oyuncular gidenlerin yerini rahatlıkla doldurabilecek kalitedeler. İyi transferler yaptık. Yeni sezonda hedefimiz, Trabzon’un sesini bir kez daha duyurabilmek olacak ama önceliğimiz ligi tanımak ve sağlam adımlar ile yol almak. İyi bir kadro kurabilme çabası içerisinde olduk, bunu da yaptığımızı düşünüyorum. Kadro kalitemizi daha üst seviyelere taşıdık. 2 oyuncu daha alarak transferi kapatacağız. Bu sezon ligde başarılı işler yapacağız. İnşallah güzel günler göreceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor