Guus Hiddink'e 61 milyon TL!

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'e teklif yağıyorİngiliz Mail Gazetesi, Roberto Carlos ve Samuel Eto’o’yu kadrosunda barındıran Dağıstan takımı Anzhi Makhachkala’nın A Milli Takım çalıştırıcısına yıllık 22 milyon pound’luk bir sözleşme önerdiği

Guus Hiddink'e 61 milyon TL!

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'e teklif yağıyor

İngiliz Mail Gazetesi, Roberto Carlos ve Samuel Eto’o’yu kadrosunda barındıran Dağıstan takımı Anzhi Makhachkala’nın A Milli Takım çalıştırıcısına yıllık 22 milyon pound’luk bir sözleşme önerdiğini iddia etti.

Yaz döneminde Samuel Eto’o’yu yıllık 20,5 milyon Euro maaşla transfer eden, bonservisine de 30 milyon Euro ödeyen Dağıstan ekibi Anzhi Makhachkala, A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’e de akıl almaz bir teklif önerdi. İngiliz Mail gazetesinde yer alan haberde Hollandalı teknik adama yıllık 22 milyon pound’dan (61 milyon TL) 3 senelik sözleşme önerdiği belirtilen Anzhi’nin, Hiddink’le anlaşması halinde tecrübeli hocayı EURO 2012 elemelerinin tamamlanmasıyla takımın başına geçirebileceği ifade edildi. Gazetede yer alan haberde Anzhi’nin geçtiğimiz günlerde RealMadrid Teknik Direktörü JoseMourinho’ya da yıllık 25 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı hatırlatılırken, Portekizli teknik adamın reddettiği bu teklife Hiddink’in sıcak bakabileceği kaydedildi.

AJAX DA TEKLİF GÖTÜRMÜŞ

Guus Hiddink’le ilgili olarak bir diğer haber de Hollanda basınında yer aldı. Hollanda kulübünün başkanı ile CEO’sunu Amsterdam’daki evinde ağırladığını kaydeden Hiddink, “Bana gelip bir kahve içip, Ajax’ta bana bir rol teklif ettiler. Ancak ben de onlara en azından EURO 2012 elemeleri tamamlanana dek Türkiye’yle beraber olduğumu söyleyip, kibarca reddettim. Açıkçası bir yıl sonra ne yapacağımı ben bile bilmiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler