Guti: Böyle giderse bırakacağım

Kayseri mağlubiyetin ardından Twitter'dan değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, "Böyle giderse futbolu bırkabilirim" dedi.Maçın hemen ardından "Hepimiz için düşünme zamanı, taraftarımız bunu haketmiyor. İki aydır oynamadım sadece f

Guti: Böyle giderse bırakacağım

Kayseri mağlubiyetin ardından Twitter'dan değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, "Böyle giderse futbolu bırkabilirim" dedi.

Maçın hemen ardından "Hepimiz için düşünme zamanı, taraftarımız bunu haketmiyor. İki aydır oynamadım sadece form tutmak için biraz zaman istiyorum, hepinizden özür diliyorum" diyerek taraftardan özür dileyen Guti, "Suç benimse, Beşiktaş'a aşık insanlar için üzgünüm. Ben burada mutluyum ve mutlu bir şekilde futbolu bırakmak için Beşiktaş ile ligi kazanmak istiyorum"" dedi.

Ancak daha sonra çocuklarına daha çok zaman ayırmak istediğini ifade eden Guti, "Futbol kapısının benim için kapanmış gibi görünüyor. Sezon sonu futbolu bırakabilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor