"Gurur duydum futbolcularımla!"

Hami'nin açıklamalarından derlenenler şu şekilde:"Dik oynayacağız dedik, dik oynadık, güzel oynadık. Juventus'a karşı deplasmanda ancak bu kadar oynayabilirsiniz. Şanssız bir gol yedik, ikinci gol de bireysel hata. Ama gurur duydum futbolcularımla. Sonuçt

"Gurur duydum futbolcularımla!"

Hami'nin açıklamalarından derlenenler şu şekilde:
"Dik oynayacağız dedik, dik oynadık, güzel oynadık. Juventus'a karşı deplasmanda ancak bu kadar oynayabilirsiniz. Şanssız bir gol yedik, ikinci gol de bireysel hata. Ama gurur duydum futbolcularımla. Sonuçta karşınızda Juventus var. Kutluyorum oyuncularımı.

Tur, kolay değil, zor bir skor ama dik futbolu Trabzon'da devam ettirebilirsek, şans da yanımızda olursa neden olmasın. Çalışıyorsunuz pozisyonlar buluyorsunuz. Rakip 1-0'ken en önemli oyuncularını soktu. Bu bizden korktuklarını çekindiklerini gösteriyor. Bu futbolu devam ettirirsek neden olmasın.

Futbolcular, olağanüstü gayret ettiler, özellikle ikinci yarı iyi oynadılar. İlla galip gelince kutlanmaz, tebrik ediyorum oyuncularımı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler