Gürdal: Bugün olsa yine yaparım!

Burak Gürdal "Biz borsada şirket birleşmeleri üzerinden yeniden katkı sağlayabiliriz. O gün ki şartlar doğruydu bugün olsa yine yaparım. Bunun iyi bir iş olduğunu ileride daha da iyi göreceğiz" dedi.Trabzonspor’da kulüp CEO’su Burak Gürdal, bugün Mehmet A

Gürdal: Bugün olsa yine yaparım!

Burak Gürdal "Biz borsada şirket birleşmeleri üzerinden yeniden katkı sağlayabiliriz. O gün ki şartlar doğruydu bugün olsa yine yaparım. Bunun iyi bir iş olduğunu ileride daha da iyi göreceğiz" dedi.

Trabzonspor’da kulüp CEO’su Burak Gürdal, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Burak Gürdal Trabzonspor'da yaşadığı en önemli iki projeyi açıklayarak açıklamasını şöyle sürdürdü;

TRABZONSPOR'DA Kİ İKİ ÖNEMLİ PROJE!

Trabzonspor'da ilk görev aldığım dönemde birçok gelişme yaşadım ama en önemlisi Trabzonspor tarihinin akıl dolu iki projesi borsa ve birleşme projesidir. Trabzonspor bugün hala hamle yapabilecek durumdaysa borsanın oluşturduğu şartlar sonunda olmuştur. Bugün ne yazık ki Trabzonspor çok ciddi bir borç yükü altında. Borsa sonunda Trabzonspor'un borcu yoktu. Kasada para vardı. Trabzonspor bugün 20 milyon TL faiz ödüyor. Borsa iyi mi kullanıldı hayır. Bu durumda iken büyük adımlar atabilmek transfer yapabilmek çok zor. Trabzonspor iki sene içinde borcunun ciddi bir kısmını da ödeyecek ve düzlüğe çıkacak.

YAPILAN KONTRATLAR ÇOK ÖNEMLİ

Bugün başladığımız noktada takım kadrosunun oluşturulması ile başladık. Hem başarı ve bunun sonucunda gelcek ekonomik rahatmalma ile Trabzıonspor düze çıkacak. Burada güven unsuru ve yapılan kontratlar çok önemli.

TRABZONSPOR'UN DAHA ÇOK ÜYESİ OLMASI LAZIM! 

Biz takımın kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. UEFA'nında bize verdiği şartler doğrultusunda borçsuzlaşmaya doğru gideceğimizi düşünüyoryum. keşke büğtün Trabzonspor taraftarları Trabzonspor üyesi olma. Külüp ne kadar büyük olursa yönlendirme o kadar az olur. Ben Trabzonspor gibi temelinde şehir yapısı olan bir bir kulübün çok üyesi olması lazım. Biz keşke 100 bin üyeyi haya ta geçirebilsek. Ama ben inanıyorum 100 bin üyeli yapıyı hayata geçireceğiz.

SADRİ ŞENER DÖNEMİNDE ÖNEMLİ BİR ADIM ATILDI

Transfer çok sıkıntılı bir süreç kimi çok memnun kalıyor, kimileri ise çok pahalı olduğunu söylüyor. Bütçe toplam ödemeler dengesini ifade etmek için kullandığımız bir terim. Tarbzonspor çok öenmli transfer yapmadı. Geçmişten gelen bir borç yüküde vardı. Evet külüp dışarıdan çok büyük bir bağış sağladı. Bunları mevcut yapınızın içinde katkı olarak alıyorsunuz. onun için bu durumu futbolcularla ilişkilendirmek doğdru değil. Burada esas önem verdiğim nokta futbol ve futbolcu kalitesini artırabilmek. Borsadaki halka arz konusu burada tartışılcak bir konu değil. Sadri Şener döneminde önemli bir iş gerçekleştirilerek çok doğru bir adım atıldı.

BORSA BİRLEŞMESİNİ BUGÜN OLSA YİNE YAPARIM!

Biz borsada şirket birleşmeleri üzerinden yeniden katkı sağlayabiliriz. O gün ki şartlar doğruydu bugün olsa yine yaparım. Bunun iyi bir iş olduğunu ileride daha da iyi göreceğiz. Biz ahleki olmayan etik olmayan hiçbir hareket yapmadık.  Borsadaki bilgilendirme özel bilgilendirmenin başkalarına sıkıntı yaratmayacağı bir bilg,ilendirmedir. Bu konuda Trabzonspor gizliliğini taşıyan kişiler durumu biliyorlar ancak açıklama yapmıyorlar, yapmaları da doğru değildir.

HAZIRLIĞIMIZ OLMADAN MUSTAFA HOCA İSTİFA ETTİ

Hiç hazırlığımız olmadığı bir dönemde Mustafa hoca istifa etti. Bu çok konuşuldu. Dolayısı ile biz bu çalışmalara ocak ayında başladık. Bizim Hami hoca ile devam edip etmeyeceğimiz sene sonunda belli oldu. Ocaktan sonra 4 antrenörle görüştük. bu dört antrenörün yanına mayıs ayında başka antrenörlerde eklendi. 

MALOUDA VE HAMİ HOCA BİR ARAYA GELMEDİ

Malouda çok değerli bir oyuncu durumu hakkında bilgi verildi Hami Hoca'ya ama bir araya gelmediler. Mustafa Hoca döneminde herhengi bir hoca ile görüşülmedi. Ancak Mustafa Hoca ayrıldıktan sonra her türlü duruma karşı bir yedekleme yapılması gerektiği için görüşmeler yapıldı.

LUCESCU İLE GÖRÜŞTÜK

Lucescu'da bizim temas kuruduğumuz hocalardan biriydi. Bir noktaya kadarda ilerledi görüşmeler verdiğimiz süre kapsamında net bir cavap gelmediği için görüşmeler bitirildi. Ben mevcut nokta itibari ile siz konuşabiliyorum. başka takımda görebiliriz.

MUSTAFA YUMLU'NUN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ

Mustafa Yumlu dışında sorun yaratabilecek kontratımız yok. yanlız mustafa'da var. Mustafa bizim kendi kardeşimiz. Bu nedenle hakettiği kontratı yapacağız. İyileştirme yapılacak ama kendisi ile yapacağımız görüşme ile bellli olcak. Ama biz Mustafa'nın sözleşmesini muhakkak uzatacağız. 

O GRUPLARI AÇIKLAMA BANA DÜŞMEZ

Bazı 100 bin üye projesinden hoşlanmayan kesimler var. Bunlar pek içine girmemem gereken hassas konular ama bana göre doğru bir olay. Bu karşıolan grupalrı açıklamak bana düşmez. Buradaki yaptığımız ödemelerin açıktan olmadığı banka üzerinde olduğunun garantisini verebilirim. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor