Gurbetçiler galibiyet göremedi!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da iki maçta alınan sonuçlar herkesten çok gurbetçi taraftarları üzüyor.Bordo Mavili ekibin ilk hazırlık maçında Özbek temsilcisi Lokomotif Taşkent ile oynanan karşılaşmada alınan 2-2 ve dün oyna

Gurbetçiler galibiyet göremedi!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da iki maçta alınan sonuçlar herkesten çok gurbetçi taraftarları üzüyor.

Bordo Mavili ekibin ilk hazırlık maçında Özbek temsilcisi Lokomotif Taşkent ile oynanan karşılaşmada alınan 2-2 ve dün oynanan FC Köln karşılaşmasında alınan 2-0'lık sonuçlar her iki maçtada stadı dolduran ve uzak yollardan maçlara gelen gurbetçi taraftarları üzüyor.

Taraftarlar Bordo Mavili takımın performansını hiç iyi görmezken "bu takım yeni sezonda nasıl şampiyonluğa oynayacak" şeklinde yorumlar yapıyorlar.

sponsor.20140722122145.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor