Güney'den Zeki ve Ozan açıklaması!

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam ettirdi.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Haber61 TV'nin canlı olarak yayınladığı antrenmanda Tr

Güney'den Zeki ve Ozan açıklaması!

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam ettirdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Haber61 TV'nin canlı olarak yayınladığı antrenmanda Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney HABER61 TV Spor Müdürü Tuncay Lakot'a özel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Trabzonspor maçlarının her zaman zor geçtiğini belirten Güney " Kimin kazanıp kaybedeceği belli olmayan maçlardır. Gördüğünüz gibi takımın motivasyonu yüksek. Bizim takımımızın hiç bir takımdan aşağı kalır bir yanı yok. Maçta galibiyet alıp yeni bir seriye başlamak istiyoruz." dedi.

Zeki Yavru'nun affedilerek takımla antrenmana çıkmasına değinen Güney yaşananları "Aile ortamında olabilecek şeyler" olarak değerlendirerek " Geçmişte bir takım olaylar olabilir. Yönetimsel bir karardı. Bazen fiziksel bazen rushal olarak ayrı kalmalar olabilir. Aile ortamıdır böyle şeyler olabilir. Arkadaşımız Trabzonlu ve altyapıda yetişen bi oyuncu. Bugün gelinen noktadfa teknik heyetin de isteği doğrultusunda karar alınarak Zeki affedilmiştir. Artık bunun yerine performansını konuşmalıyız." ifadelerini kullandı.

Basında dolaşan Bursasporlu Ozan Tufan'a dev teklifler yapıldığı iddialarına da Haber61 TV aracılığıyla yanıt veren Güney " Bursaspor Ozan Tufan için 10 Milyon Euro değer biçti. Başka kulüpler de talipti. Pazarlıklar başladı biz daha düşük teklifler yaptık ve nasip olmadı. Biz o rakamları vermedik. Teklifimizden sonra bekleme süreci oldu ve transfer olmadı " dedi.

Güney son olarak Fenerbahçe maçında gönlünden geçen skorun 1-0 ve 2-1  galibiyet yönünde olduğunu dile getirdi.

HABER61 TV - HABER61 SPOR SERVİSİ / TUNCAY LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler