Güney; "Yargı kararının hiçe sayılması..."

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinin ''futbolda şike'' davası kapsamında hakkında verilen hüküm Yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanmasının yenilenmesi ve infaz

Güney; "Yargı kararının hiçe sayılması..."

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinin ''futbolda şike'' davası kapsamında hakkında verilen hüküm Yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanmasının yenilenmesi ve infaz işlemlerinin durdurulması yönündeki kararına ilişkin, "Suç, delilleriyle ortadayken böyle bir karar verilmesi yargı kararının hiçe sayılması gibi bir olay" dedi.

Güney, yaptığı açıklamada, böyle bir kararı beklemediklerini belirterek, "Suç, delilleriyle ortadayken böyle bir karar verilmesi yargı kararının hiçe sayılması gibi bir olay. Türkiye Cumhuriyeti'nin savcıları ve emniyet personelinin çalışması o zaman boşa mı? Bu çok ilginç bir durum. Elde, sonuçta deliller var. Bu deliller için ne diyeceğiz? Bütün bunları yok saymak ve yeniden yargılama kararı şahsen beni şoke etti. Çünkü her şey ortada. Günlerce ve aylarca yapılan dinlemeler var" diye konuştu.

Konuyla ilgili UEFA ve CAS'ın verdiği kararları anımsatan Güney, "Bunlara ilaveten UEFA ve CAS'ın kararları var. O zaman bunlar da mı aleyhte davrandı?" ifadesini kullandı.

Güney, kararla ilgili kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve hukuk kurulunun değerlendirme yapacağını, değerlendirme sonucunda nasıl bir yol izleneceğine karar verileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor