Güney' yapılan saldırıya bir kınama daha

- Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney'e yapılan saldırıyı kınadı.  TÜFAD'tan yapılan yazılı açıklamada, şartlar ne olursa olsun Trabzon kentinin futboldaki en üst kimliği olan

Güney' yapılan saldırıya bir kınama daha
- Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney'e yapılan saldırıyı kınadı. 
 
TÜFAD'tan yapılan yazılı açıklamada, şartlar ne olursa olsun Trabzon kentinin futboldaki en üst kimliği olan Trabzonspor’un genel sekreterine yapılan fiili saldırıyı kınadıkları bildirildi. 
 
Açıklamada, "Trabzon futbol tarihinde kara bir leke olarak yerini alacak saldırı TÜFAD camiamızı derinden üzmüştür. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınar, Trabzonspor Genel Sekreteri  Dr. Köksal  Güney’e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bu gibi saldırılarının futbol kenti Trabzon’a zarardan başka hiçbir şey getirmeyeceğini önemle belirtmek isteriz" ifadesinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler