Güney: Turu geçeceğiz!

Trabzonspor UEFA Avrupa Liginde bugün yapılan kura çekimi sonunda Rusya’nın Rostov takımı ile eşleşti. Çekiliş sonrasında ilk karşılaşma 21 Ağustosta Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak, ikinci maç ise 28 Ağustosta Rusya’da oynanacak.Trabzonspor Başkan Y

Güney: Turu geçeceğiz!

Trabzonspor UEFA Avrupa Liginde bugün yapılan kura çekimi sonunda Rusya’nın Rostov takımı ile eşleşti. Çekiliş sonrasında ilk karşılaşma 21 Ağustosta Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak, ikinci maç ise 28 Ağustosta Rusya’da oynanacak.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Köksal Güney UEFA Avrupa liginde çekilen kurayı Haber61.net’e değerlendirdi.

Güney, turu geçen taraf olacaklarına inandıklarını belirterek, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

TURU GEÇECEĞİZ!

 “Biz ligde de hedefi olan bir takım kurduk. Avrupa kupalarında Türkiye kupasında ve ligde hedefi olan bir takım kurmaya çalıştık. Bunu da yaptığımız transferlerle başardığımızı düşünüyoruz. Hedefe oynayacak iddialı bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Çıkan kurayla ilgili olarak belli bir aşamadan sonra bütün rakipler güçlüdür. Biz rakibi değil kendimizi düşünüyoruz. Çıkacak her rakip bizim için önemlidir ama turu geçen taraf olacağımıza inanıyoruz. Tur için oynayacağız. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah Play-off’u geçip gruplara kalacağız. Bu inançla hazırlandık. Rus takımı olsun başka takım olsun Trabzonspor çıkacak takımların kim olduğunu düşünmemeli. Biz kendimize güveniyoruz. Turu geçen taraf olacağız.

TARAFTARLARDAN TEK BİR ŞEY İSTİYORUZ

Tabi ki yöneticiler başarılı olmak ister ama en büyük hedefimiz taraftarları mutlu etmek. Bu da başarıdan geçiyor. Başarılı olup taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Onlardan tek şey istiyoruz. Takımlarını 90 dakika boyunca desteklemeleri. Bunu da alacakları kombinelerle, verecekleri destekle göstereceklerine inanıyorum. Son iki gündür kombinelere çok büyük rağbet var. Onlarda takımlarına sahip çıkıyorlar. Sadece centilmen bir biçimde takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Saha olaylarına neden olmadan takımlarını desteklemelerini istiyoruz.

YENİ TRANSFERLER OLABİLİR

Transferler yaptık. Son birkaç gün içinde birkaç transfer daha olabilir. Amacımız Trabzonspor’u büyük hedeflere götürmek. Hep diyoruz İstanbul’un büyük takımları ile mücadele ediyoruz. Taraftarlarda onları yenmemizi istiyor. Ama Taraftarlarında onların taraftarlarının takımlarına sahip çıktıkları kadar ve daha çok takımlarına sahip çıkmaları gerekiyor.  Bunu da son birkaç gün içerisinde aldıkları biletlerle takımlarına nasıl sahip çıktıklarını gördük. Bizim sloganımız Trabzonspor’un gerçek sahibi taraftarlardır dedik. Biz bu bilinç içerisindeyiz. Onlardan da bunu göstermelerini istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor