Güney "Onur sezonu kapattı..."

HABER61.NET-SPOR SERVİSİSadece Trabzonspor için değil Türkiye Futbol Camiası için önemli bir isim olan Trabzonspor'un Kaptanı ve Kalecisi Onur Kıvrak, dün akşam Legia Varşova karşılaşmasının 68.dakikasında sedye ile sahayı terketmek zorunda kalmıştı. Onur

Güney "Onur sezonu kapattı..."

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ

Sadece Trabzonspor için değil Türkiye Futbol Camiası için önemli bir isim olan Trabzonspor'un Kaptanı ve Kalecisi Onur Kıvrak, dün akşam Legia Varşova karşılaşmasının 68.dakikasında sedye ile sahayı terketmek zorunda kalmıştı. Onur kontrolden geçti ve kara haber tez duyuldu.

"SEZONU KAPATABİLİR.."

Onur KıvraK'ın sol diz bağında yırtıkların meydana geldiğini doğrulayan Trabzonspor'un Basın Sözcüsü Köksal Güney şunları söyledi;

"Sabahtan beri yoğun uğuraşlar içindeyiz. Olayı netleştirmek için çabalıyoruz. Çarpaz bağlarda yırtık olduğu tespit edildi. Bayramdan sonra ameliyat olacak ve bu durumda Onur 4-6 ay arası yeşil sahalardan uzak kalabilir. Bu durumda kaptanımızın sezonu kapatır diyoruz. Bu durum bizi inanılmaz üzdü, dün akşam ki mağlubiyetin üzerine tuz biber oldu. Canımız gerçekten sıkıldı ama biliyoruz ki diğer futbolcu arkadaşlar birlik beraberlik olacak ve Onur'un yerini doldurmaya çalışacak"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler