Güney: Dostça bir karşılaşma olacak

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Sanica Boru Elazığspor maçının dostça geçeceğine inandığını vurgulayarak, şöyle konuştu:"İki takım taraftarları arasında bir gerginlik yaşanmış olabilir. Bunlar futbolun içerisinde maalesef istemesek de olan şeyle

Güney: Dostça bir karşılaşma olacak

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Sanica Boru Elazığspor maçının dostça geçeceğine inandığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"İki takım taraftarları arasında bir gerginlik yaşanmış olabilir. Bunlar futbolun içerisinde maalesef istemesek de olan şeyler. Ama biz hafta sonunda oynayacağımız maçta her hangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Dostça bir maç oynayacağız. Onların da bulundukları konum itibariyle 3 puana ihtiyaçları var, bizim de yerimizi korumak için üç puana ihtiyacımız var. İyi oynayan kazanacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor