Güney" Bize neden tahammül edemiyorlar"

Trabzonspor genel sekreteri Köksal Güney bu gün gazetelere verilen ve yönetimi kongre kararı almasını istelen ilanlar ve toplanan imzalarla ilgili bir açıklama yaptıBasın mensuplarının bu gün yapılan Passolig toplantısından sonra bu yönde sorduğu bir soru

Güney" Bize neden tahammül edemiyorlar"

Trabzonspor genel sekreteri Köksal Güney bu gün gazetelere verilen ve yönetimi kongre kararı almasını istelen ilanlar ve toplanan imzalarla ilgili bir açıklama yaptı

Basın mensuplarının bu gün yapılan Passolig toplantısından sonra bu yönde sorduğu bir soruya cevap veren Güney "İmza toplayanları ve imza verenleri tarih bir gün yargılacak "dedi

Güney Trabzonspor'un yönetimin malı olmadığını belirterek" Trabzonspor  hepimizin. Trabzonspor şuan başta olan yönetimlerin  malı değil . Biz makam sevdalısı da olmadık. Yönetim olarak Trabzonspor'a hizmet etmek için kendimizi şartlandırdık. Büyük hedeflerimiz var. Türkiye kupasında Avrupa da ve ligde hedeflerimiz var. İmzalar ne kadar toplandı. Genel kurula gidilip gidilemeyecek kadar imza toplandı mı. İmzalarla ilgili olarak yönetim kurula gitsin diye bir başvuru elimize gelmedi. Bu imzaların hukuksal yönü olacak.

 Biz hukukun verdiği karara saygılıyız. Bugün bu olay devam ediyor. Biz sadece hedeflerimize kitlendik biz makam mevki sevdalısı değiliz. Biz hizmet etmek için buradayız. Biz hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Takımımıza katkı yapacak transferler yaptık. Biz birileri istedi diye genel kurul yapmamız söz konusu değil. Toplanan imzaların hukuki bir dayanağı varsa biz gereğini yaparız. Ama bize divandan olsun başka bir yerden olsun gelen bir başvuru yok.

Ben olsam imza atmam.Bu kavga neden. Geçtiğimiz dönemlerde 200 milyona kadar çıkan borçlarda sesini çıkarmayanlar, biz borcu sabit tuttuğumuzda neden bu kadar konuşuluyor. Tarih bir gün imza atanlara hesap soracaktır. Bırakın bizi Trabzonspor’a hizmet edelim.

Günü geldiğinde hesabını vereceğiz ve gideceğiz. Başarısız olursak zaten durmayacağız. Kulüp için bu kadar çaba harcarken neden böyle şeyler oluyor. Neden Trabzonspor’un şuanda seçime gitmesini istiyorlar. Hangi amaçla imza toplandığını çok merak ediyoruz. 5-6 yıl tahammül edilen yönetimler oldu bize 2 yıl neden müsaade edilmiyor.  

Bazıları oyuncaklarının elinden alınmasından mı korkuyor. Söylediğim şeylerin kargaşa oluşturmasını istemiyorum.  Trabzonspor’un Avrupa kupalarında ve Türkiye’deki başarılı olmasından mı korkuluyor. Yönetimin  borcu sabit tutması, bazı yeni kaynaklar bulması mı sorun. Neden bu kadar genel kurul istiyorlar anlayamadık . Yoksa bu yönetimin başarılı olmasından mı korkuyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor