Güney: Birlikte toplantı yaptık

Trabzonspor'da transfer konusunda Başkan İbrahişm Hacıosmanoğlu ile tes düştüğü iddia edilerek istifasını sunduğu ileri sürülen Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.Güney yaptığı açıklamada böyle bir şeyin sözkonusu

Güney: Birlikte toplantı yaptık

Trabzonspor'da transfer konusunda Başkan İbrahişm Hacıosmanoğlu ile tes düştüğü iddia edilerek istifasını sunduğu ileri sürülen Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Güney yaptığı açıklamada böyle bir şeyin sözkonusu olmadığını belirterek kendisi için ortaya atılan istifa iddialarının gerçeği yansıtmağını söyledi.

Güney "bu  iddialar bazı haber sitelerinde çıktı. Bende anlamadım. Akşam birlikte toplantı yaptık. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu dahi olmadı. Bunları daha önce diğer arkadaşlar içinde yazdılar. Ama böyle birşey kesinlikle yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor