Güney; 1 puana sevindik

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Bursaspor maçına ilişkin olarak, "Bursaspor karşısında istediğimiz 3 puandı ama son dakikada gelen gol ile aldığımız 1 puana sevindik" dedi.Güney, yaptığı açıklamada, Bur

Güney; 1 puana sevindik

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Bursaspor maçına ilişkin olarak, "Bursaspor karşısında istediğimiz 3 puandı ama son dakikada gelen gol ile aldığımız 1 puana sevindik" dedi.

Güney, yaptığı açıklamada, Bursaspor maçına Avrupa kupalarına katılma hedefleri yolunda galibiyet için çıktıklarını, bunu gerçekleştirecek oyunu ortaya koymalarına rağmen karşılaşmadan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını belirtti.

Takımda eksik oyuncularının bulunmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini anlatan Güney, "Futbolcularımızın isteğinden, mücadelesinden özellikle son haftalarda memnunuz. Mücadelelerini hırslarını göstererek, formalarını terletiyorlar. Bursaspor karşısında iyi oynadılar. Özellikle maça güzel başladık. Rakibimizin organize atağı yoktu ancak iki şuttan gol yedik. Şansızlık, top olmayacak yerlere gitti" diye konuştu.
Güney, özellikle maçın başında oyunu koparabilecek pozisyonlar bulduklarını kaydederek, şunları söyledi:

 "Maçın üstünü bizdik. Bazen olmayınca olmuyor. Futbolcularımız, özelikle son hareketlerde istenileni veremedi. Belki Avrupa'ya gitmek istemenin puan cetvelindeki stresin verdiği gerginlik olabilir ama son hareketlerde daha becerikli olsaydık 3 puan almamız içten bile değildi. Bu kadar şansız olmamıza rağmen son dakikada gelen gol bizi mutlu etti. Sivasspor'un da puan kaybı bizim için iyi oldu. Ligde Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor ile olmak üzere son 2 maçımız kaldı. Bunları kazanmamız lazım. Rakip takımın puan kaybetmesini beklemeden kendi maçlarımıza bakmamız lazım. Bursaspor karşısında istediğimiz 3 puandı ama son dakikada gelen gol ile aldığımız 1 puana sevindik."

"GALATASARAY MAÇI İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?" 2. SAYFADA

GALATASARAY MAÇI İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

Güney, hafta sonu sahalarında Galatasaray ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Galatasaray, Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidebilme adına çekişiyor. Onların da mutlak galip gelmesi gereken bir maç. Galatasaray maçı final maçı olacak. Maça tamamen galibiyet gözüyle bakıyoruz.

Sakatlığı nedeniyle eksik oyuncularımız vardı. Bosingwa olsun, Özer olsun büyük ihtimalle bu maça yetişecekler. Mutlak galip gelmemiz gereken bir maç. Hedefimiz, Avrupa kupalarına katılmak. Futbolcularımız bunun bilincindeler. Maçı kazanıp taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Onlara bu sezon bir teselli bir sevinç kaynağı olması için bu maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanacağız" ifadelerini kullandı.

 

"YÖNETİMİN EN ÇOK HAZ DUYDUĞU KONU NE?" 3. SAYFADA


YÖNETİMİN EN ÇOK HAZ DUYDUĞU KENDİ İNSANI İLE BİR YERE GELMEK

Güney, Bursaspor maçının 11'inde Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Caner Osmanpaşa ve Kadir Keleş olmak üzere Trabzonlu ve Trabzonspor alt yapısından 6 oyuncunun ilk 11'de yer almasına ilişkin olarak ise şunları söyledi:

"Geldiğimizde en önemli politikamız öze dönüştü. Hep diyorduk ki kendi öz futbolcularımızla Onur gibi Onurlu futbolcuları harman edip Trabzonspor'a iskelet kurmak. Birçok kişinin risk olarak gördüğü öze dönüş projesini gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Sahaya 6 kendi yapımızdan Trabzonlu oyuncularla çıktık. Onların heyecanı, mücadelesi bizi mutlu ediyor.

Biz, en azından şunu gösterdik kendi insanımızla bir yerlere gelebiliyoruz. Göreve gelirken şampiyonluk hedefi koymadık. Mali tablo nedeniyle kulübü ayakta tutmaya çalıştık. Hedefimiz Avrupa kupasıydı bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Genç futbolcuların katkısından çok mutluyuz. Bir yönetimin en çok haz duyduğu kendi insanıyla yetiştirdiğiyle bir yere gelmek. Bunu başarabileceğimizi futbolcularımız gösterdi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler