Güneş'ten transferler açıklaması

LİG TV’ye konuşan deneyimli teknik adam, yapılan transferleri değerlendirirken, takımdan ayrılan oyuncular için üzüldüğü söyledi.Giden oyucuların arkasından üzgün ve de sitemkar olduğunuz gözlemlendi...Yok, hayır sitemkar değilim. Oyuncunun şartları, kulü

Güneş'ten transferler açıklaması

LİG TV’ye konuşan deneyimli teknik adam, yapılan transferleri değerlendirirken, takımdan ayrılan oyuncular için üzüldüğü söyledi.

Giden oyucuların arkasından üzgün ve de sitemkar olduğunuz gözlemlendi...

Yok, hayır sitemkar değilim. Oyuncunun şartları, kulübün şartları… başka sebeplerden dolayı bu ayrılıklar normaldir. Ama ayrılanlar elbette ki üzer. Beni de üzer gideni de üzer. Çünkü gecenizi gündüzünüzü verdiğiniz oyuncu grubundan ayrılıyorsunuz. Hiçbir sorununuz olmadığı bir oyuncu grubundan ayrılıyorsunuz. Bunun sebebi ekonomik olabilir, kulübün istememesi olabilir, hocanın istememesi olabilir sebep bir çok şey olabilir. Özellikle yerli oyuncuların ayrılması beni gerçekten üzmüştür.

Oyuncuların ayrılmalarının ardından şundan gitti bundan gitti demek doğru değil. Birlikte olmadığınız oyunculara ancak başarılar dilemek bize yakışır. Bizdeki hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum.

Selçuk veya diğerleri. Hepsi bizim için önemli. Hepsi bizim evladımız. İsterdim ki benim takımımda başarılı olsaydılar. Ama şu pozisyonda saygı duyar başarılar dilerim. Onlar ülkenin iyi oyuncularıdır.ülke futboluna katkı sağlayacaktırlar. Transfer her zaman olabilir.

Trabzonspor ve yeni sezon…

 Daha yeni başlıyoruz, elbette ki tam hazır değiliz. Transferlere bakıldığında giden gelenler var. Hazır olup olmadığımıza daha sonra karar verebiliriz.

Aldığımız oyunculardan memnunuz. Verimli olacaklarını düşünüyoruz. Tabi ki çalışacağız. Bunun sonunda ürettiğimiz ne zamanla ortaya çıkacak. Beklentimiz o ki Trabzonspor daha iyi konuma gelecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor