Güneş'ten şiddete çözüm

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaptığı açıklamada, sporda şiddeti önlemek için öğretmenlerin daha sağlıklı ortamlarda çalışması gerektiğini savundu.İşte Şenol Güneş'in sözleri;"Bugünkü küfür, şiddeti önlemek istiyorsak öğretmenlerimizin daha sağl

Güneş'ten şiddete çözüm

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaptığı açıklamada, sporda şiddeti önlemek için öğretmenlerin daha sağlıklı ortamlarda çalışması gerektiğini savundu.

İşte Şenol Güneş'in sözleri;

"Bugünkü küfür, şiddeti önlemek istiyorsak öğretmenlerimizin daha sağlıklı ortamlarda çalışmasını sağlamalıyız. Öğretmen, anne baba kadar önemlidir."

"FUTBOL DÜŞMANLIK DEĞİL"

"Futbolun oyun olduğu olgusunu Türkiye'de oturtamadık. Yoksa futbol, düşmanlık değil. Bugün de bir futbol müsabakası oynayacağız. Ligin sonu değil ama ligin içinde kritik bir maç. Kazanırsak dördüncü sıraya çıkacağız. Biz de, rakibimiz de kazanmak istiyor. Hak edenin kazandığı bir maç olsun istiyorum. Hafta içi de söyledim, alnımızın akıyla kazanmak istiyoruz. Diğer türlü olmasın." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor