Güneş'ten şaibe vurgusu!

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-1 kazandıkları İstanbul Başakşehir maçına ilişkin, "Bu sıcakta nefes almakta zorlanan oyuncularımın tempoyu artırıp skoru 0-1'den 4-1'e taşımaları olumlu, gurur verici. Tebrik ediyorum" dedi. Güneş, maçın ardından

Güneş'ten şaibe vurgusu!
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-1 kazandıkları İstanbul Başakşehir maçına ilişkin, "Bu sıcakta nefes almakta zorlanan oyuncularımın tempoyu artırıp skoru 0-1'den 4-1'e taşımaları olumlu, gurur verici. Tebrik ediyorum" dedi.
 
Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin en az yenilen ve en az gol yiyen, olumlu futbol oynayan takımı karşısında iyi mücadele sergilediklerini söyledi.
 
Maça iyi başladıklarını ve net gol pozisyonu bulduklarını ifade eden Güneş, buna karşın 1-0 yenik duruma düştükten sonra İstanbul temsilcisinin oyuna ortak olduğunu belirtti.
 
Şenol Güneş, ikinci yarıda uyguladıkları baskının olumlu sonuçlar verdiğine dikkati çekerek, "Sahip olduğumuz topları daha iyi kullandık, pozisyonları iyi kullandık. Skor da bizim düşündüğümüzden fazla oldu. Bu sıcakta nefes almakta zorlanan oyuncularımın tempoyu artırıp skoru 0-1'den 4-1'e taşımaları olumlu, gurur verici. Tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı sonucu alırız" diye konuştu.
 
Bir gazeteci Güneş'e, "Volkan Şen ilk yarıda hakemle ikili diyaloğa girdi ve sarı kart gördü. Neler yaşandığını anlatabilir misiniz?" sorusunu yöneltti. Volkan Şen'in yetenekli, deneyimli ve iyi niyetli bir oyuncu olduğunu dile getiren Güneş, "Hakem ne yaparsa yapsın sinirlenip karşılık vermek doğru değil. Maçta 10 kişi kalabilirdik. Biz ne haksızlıklar gördük, ne maçlar kaybettik ama futbol oynamaya devam ettik" ifadelerini kullandı.
 
Holmen, Fenerbahçe maçında yok
 
Şenol Güneş, "Bursaspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Holmen, iki takım arasındaki protokol gereği lig maçında oynamamıştı. Bu protokol kupada da geçerli mi?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:
 
"Bunlar etik değil. Düşünün, şampiyonluğa oynuyorsunuz ama bu yarıştaki rakibinize karşı istediğiniz oyuncuyu sahaya süremiyorsunuz. Bu, şaibeyi getirir. Belki bu durumu seneye düzeltirler. Ayrıca bir konu daha var. Rakip takım oyuncuları kırmızı karttan bir maç ceza alıyor, bizim oyuncumuza iki sarı karttan iki maç ceza veriliyor. Bu büyük haksızlık. Bunun düzeltilmesi lazım. Holmen'i, başkanımızın verdiği söz nedeniyle Fenerbahçe maçında oynatmayacağız."
 
Müsabakanın sıcak havada oynandığını anlatan Güneş, bu saatlere maç konulmaması gerektiğini kaydetti. Güneş, "Niye bu saatte oynatıyorsun? Demek ki kararları başkaları alıyor. Ben uyacağım ama bunlar yanlış işler, şüphe, şaibe uyandıran işler. Şimdi biraz eziyorlar bizi ama Bursaspor olarak ligde varız, ne olursa olsun devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor