Güneş'ten oyuncularına uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zor geçeceğini düşündüğü Antalyaspor maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulunuyor. Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Medical Park Trabzonspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da, hedef galip gelmek. Ligde art

Güneş'ten oyuncularına uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zor geçeceğini düşündüğü Antalyaspor maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Medical Park Trabzonspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da, hedef galip gelmek. Ligde art arda 3 galibiyet aldıktan sonra geçen hafta Bursaspor deplasmanından beraberlikle dönen bordo-mavililer, sahasında Medical Park Antalyaspor'u yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise zor geçeceğine inandığı Antalyaspor maçına futbolcularını özel olarak hazırlarken, uyarılarını yapmayı da ihmal etmiyor. Antalyaspor'un çok diri bir takım olduğunu dikkat çeken deneyimli teknik adam, yoğun geçen maç temposunda moral çok önemlidir. Kıran kırana maçlar oynuyoruz önümüzde çok zorlu maçlar da var. Bir sonraki maça moralli çıkmamız için önümüzdeki maçları kazanmak zorundayız. Daha fazla çalışıp gayret göstererek daha fazla üretmeliyiz. Ligde puan kaybı yaşamamamız için Antalyaspor'u yenmek zorundayız" dediği öğrenildi.

Bordo-mavili takımda, cezası bulunan Mustafa Yumlu'nun yanı sıra sakatlıkları olan Vittek, Henrique, Barış Özbek, Sezer Badur takımda yer alamayacak.

Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya; Tolga, Serkan, Giray, Glowacki,Celustak, Zokora, Colman, Alanzinho, Adrian, Halil ve Burak ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor