Güneş'ten futbolculara uyarı

Zirvedeki takımların puan kaybetmesiyle şampiyonluk umutlarını yeşerten Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını uyardı. Camianın gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçını düşünmesi üzerine Güneş, futbolcularına Denizlispor maçını ka

Güneş'ten futbolculara uyarı

Zirvedeki takımların puan kaybetmesiyle şampiyonluk umutlarını yeşerten Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını uyardı.

Camianın gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçını düşünmesi üzerine Güneş, futbolcularına Denizlispor maçını kazanmadan Fenerbahçe maçını düşünmenin hiç bir anlamı olmaz dediği öğrenildi.

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Denizli'ye hareket etmeden önce Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bu maça yönelik son taktik çalışmasını gerçekleştirdi.

Denizlispor karşısında, Ankaragücü karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'i değiştirmemesi beklenen Güneş'in zorlu karşılaşma öncesi antrenmanlarda olsun bire bir yaptığı görüşmelerde olsun oyuncularına uyarılarda bulundu.

Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarını kazanarak olumsuz olan havayı pozitife çeviren Trabzonspor, zirvedeki takımlarında puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışındaki umutları yeniden yeşertti. Özellikle teknik direktör Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle yeni bir ivme kazanan Bordo-mavililer ligde puan kaybı yaşamak istemiyor.

Trabzonspor camiasının Denizlispor maçından çok Fenerbahçe maçını beklemesi üzerine futbolcularını uyaran deneyimli teknik adam, Denizlispor maçını kazanmadan Fenerbahçe maçının beklemenin hiç bir anlamı olmadığı gibi bunun kendilerine bir fayda sağlamayacağını söylediği öğrenildi. Hedeflerinin Denizlispor olduğunu hatırlatan Güneş, rakiplerimizle aramızdaki puan farkını kapatmak için öncelikle yarınki maçtan 3 puan ile ayrılmalarını gerektiğini belirtti.

İLK 11 DEĞİŞMİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, yarın oynanacak olan Denizlispor karşılaşmasına, Ankaragücü maçında sahaya sürdüğü, 'Onur, Ömer Aysan, Song, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Serkan Balcı, Gabriç, Alanzinho ve Umut Bulut' ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler