Güneş'ten flaş açıklama! Akyazı...

Akyazı Stadı'na isminin verileceği konuşulan Şenol Güneş konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güneş " Ben zaten Trabzon'un kendisiyim" dedi.

Güneş'ten flaş açıklama! Akyazı...

Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı'ya adının verileceği öne sürülen bordo mavililerin efsane ismi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.


"BEN TRABZON'UN KENDİSİYİM"

Trabzon Akyazı’da yapılan stada isminin verilip verilmeyeceği ile alakalı sorulan soruya Şenol Güneş, “Bana da mesaj atanlar oldu resmi bir şey gelmedi. Bu konuda bir şey düşünmedim. Bir yere düşünülüyorsa o düşünene teşekkür edilir ama beklentim olmadı. İstanbul’da birçok yere ismim verildi. Dolayısıyla Trabzon’da şehirle ilgili taraftar olsun bütün camianın bende emeği var. Eğer benim ismim veriliyorsa onlar adına verilecektir. Zaten ben Trabzon’un kendisiyim. Şehre katkısı olacaksa saygı duyarım. Hiç olumsuz bakmam. Ben unvanların makamların benim üzerimde bir şey olacağını düşünmem. Ben işimi iyi niyetle yapan biriyim. Bu konu gündeme gelirse rahatsız olan biri varsa ben dışında kalır ona yardımcı olurum” dedi.

“Biz Kurtuluş Savaşı’nı yapan, yokluktan çok şey çıkaran bir milletiz”
Gündemle ilgili de mesajlar veren Şenol Güneş, “Güvenlik her zaman olması gereken şey. Eğitim her şeyin başı. Öğretmenler çok önemli. Eğitimciler iyi eğitilmeli. Birey vatandaş olarak davranış olarak neler yapılması gerekildiği iyi öğretilmesi lazım. Biz de devletimizin yanındayız. O güvenlik de bizden biri, bizim içimizden. Ben futbolcuyken yarı yarıya birlikteydik statlarda. Kadıköy’de oturuyorum, Fenerbahçeliler de var yanımda. Farklı düşünceler olacak ama ortak değerler de olacak. Böyle krizlerde birleşiyoruz. Ancak bunları her zaman yapalım. Hepimiz katkı yapmalıyız. Biz Kurtuluş Savaşı’nı yapan, yokluktan çok şey çıkaran bir milletiz. Bunun arkasında mutlaka birileri var” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor