Güneş’ten Erdöl’e Ziyaret

"Trabzon’umuzun Türk futboluna kazandırdığı hocamız hem Trabzonspor’umuz hem A Milli Takımımız ve son olarak da Beşiktaş’taki başarıları ile göğsümüzü kabartmaktadır."

Güneş’ten  Erdöl’e Ziyaret
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Erdöl’ü makamında ziyaret etti.

Şenol Güneş’in başarıları ile iftihar ettiklerini dile getiren Rektör Erdöl, "Trabzon’umuzun Türk futboluna kazandırdığı hocamız hem Trabzonspor’umuz hem A Milli Takımımız ve son olarak da Beşiktaş’taki başarıları ile göğsümüzü kabartmaktadır. Yeşil sahaların beyefendisi hocamızın başarılarının artarak devamını diliyorum. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Hem ligde hem de Şampiyonlar liginde çok ciddi başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör Güneş ise yaptığı açıklamada, “İstanbul’da dostlarımla olmaktan mutluluk duyuyorum. Sayın Erdöl’e güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum. İnsanlık için yürüttüğü güzel çalışmaları yakından takip ediyor ve gurur duyuyorum “ ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler