Güneş'ten Buca'ya farklı uygulama

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularının ligin son sırasında bulunan Bucaspor maçının önemini anlamaları için antrenmanları basına ve taraftara erken kapadı.Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak ola

Güneş'ten Buca'ya farklı uygulama

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularının ligin son sırasında bulunan Bucaspor maçının önemini anlamaları için antrenmanları basına ve taraftara erken kapadı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, dün yapılan çalışmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş basına ve taraftara antrenmanları kapadı. Pazar günü oynanan maçlarda antrenmanları Cuma gününden itibaren kapayan Güneş, bu kez Perşembe gününden itibaren kapadı. Daha önceki uygulamaların aksine Bucaspor maçı öncesi farklı bir uygulamaya giden Güneş, oyuncularının, ligin son sırasında bulunan Bucaspor maçının önemini daha iyi anlamaları için antrenmanları erken kapadığı öğrenildi.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bucaspor'un Fenerbahçe karşısında 3-1 öne geçtiğini hatırlatan deneyimli teknik adam herkesin bu maçı ciddiye almasını istedi. Puan kaybetmeye tahammülleri olmadığını oyuncularına anlatan Güneş, "Bucaspor'un ligin son sırasında bulunması sizleri yanıltmasın, son haftalarda neler yaptıklarını hep birlikte takip ediyoruz. O yüzden rakip karşısında ciddi oynayıp sonuca gitmeliyiz. Bu final maçlarını kazanıp rakibimiz Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor