GÜNEŞ'te olumlu gelişmeler

Güneş ile görüşmek üzere Güney Kore'ye giden Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener dün akşam bir araya geldikleri Güneş ile bugün bir kez daha bir araya geldiler.

GÜNEŞ'te olumlu gelişmeler

Güneş ve yöneticiler arasında dün gece başlayan  görüşmelere bugünde devam edilirken, taraflar arasında oldukça mesafe kaydedildiği öğrenildi.

Bugün yeniden biraya gelen yöneticiler ve Güneş konunun ana hatları üzerinde mutabakata varırken, detayların görüşülmesinin sürdüğü öğrenildi. Görüşmelerdeki bu olumlu havanını sürmesi halinde tarafların kısa süre içersinde anlaşmaya varması bekleniyor.

GÜNEŞ TAM YETKİLİ OLACAK

 Daha önce eski başkan  Atay Aktuğ döneminde geniş yetkilerle donatılmış Sportif direktörlük görevine getirilmek istenen ancak yetki sınırları belirlenmediği için görevi kabul etmeyen Güneş, Şener yönetimin teklifini kabul etmesi halinde bu kez geniş yetkilerle geliyor.

Bayram tatilini Avusturalya'da geçirmek için plan yapan  Şenol Güneş görevine Eskişehirspor maçından sonra başlaması bekleniyor..

Trabzonspor'da yönetim kurulu teknik direktör Şenol Güneş'e  Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson'un yetkileri gibi yetkilerle donatacak.

Önceki haberimiz:

Kore'de Görüşmeler Sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler