GÜNEŞ'te işlem tamam

Şenol Güneş, Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve genel sekreter hasan Yener ile Kore'de görüşme yaptıklarını ve mutabakata vardıklarını söyledi.Güneş, haber61.net Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Aydınlı'ya çok özel açıklamalarda bulundu.SÖZL

GÜNEŞ'te işlem tamam

Şenol Güneş, Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve genel sekreter hasan Yener ile Kore'de görüşme yaptıklarını ve mutabakata vardıklarını söyledi.

Güneş, haber61.net Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Aydınlı'ya çok özel açıklamalarda bulundu.

SÖZLEŞMEM SONA ERDİ

Güneş, FC Seoul ile sözleşmesinin tamamen bittiğini belirterek, “Seoul kulübü yetkilileri bana sözleşmemi uzatmak için teklifde bulundular. Ben de kendilerine yeni bir sözleşme yapmayacağımı  ve Türkiye'ye dönmek istediğimi söyledim. Onlar da  bu düşüncemi anlayışla karşıladılar. Bugün de bir basın toplantısı düzenledim ve yöneticilere,taraftarlara ve beni sevenlere  veda ettim” dedi.

MUTABAKATA VARDIK

Sözleşmesi bitikten sonra Trabzonsporlu yöneticilerle bir araya geldiklerini ifade eden Güneş, “Görüşmelerimiz gayet olumlu geçti, mutabakata vardık. Yarın da Trabzonsporlu yöneticilerle bundan sonra Trabzonspor'un izleyeceği yol haritasının detaylarını  görüşmek için bir kez daha  bir araya geleceğiz. Şuan Trabzonsporla anlaşmamız konusunda herhangi bir sorun yok” diye konuştu.

TRABZONSPOR'A NASIL FAYDALI OLABİLİRİZ BU KONULARI KONUŞUYORUZ

Son kez Trabzonlu yöneticilerle bir görüşme daha yapacaklarını yineleyen Güneş, “Yöneticilerle “Trabzonspor'un genel durumu ile ilgili bir görüşme  yapacağız. Bundan sonra neler yapabiliriz, Trabzonspor'a, nasıl faydalı olabilirizi konuşuyoruz. Trabzonspor ile ilgili bundan sonra hangi sorunlar ortaya çıkabilir, biz neler yapabiliriz ,nasıl bir kulüp modeli olacak bunları konuşacağız. Yarınki görüşmemiz bu konular üzerinde olacak.Yöneticilerle,her detayı en ince ayrıntısına kadar konuşup planlıyoruz”

-3 GÜN İÇERİSİNDE TÜRKİYE'DEYİM

Türkiye gelmesinin ise 2-3 günü bulacağını da kaydeden Güneş, "Burada dostlarıma veda ediyorum, bugün de bir basın toplantısı düzenledim, taraftara ve yönetime ve buradaki dostlarıma veda ettim. Yüz yüze görüşmem gereken dostlarım var.  2-3 güne kadar ancak toparlanırım. Türkiye'ye ise önümüzdeki haftanın ilk günlerinde gelebilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor