Güneş'in muhtemel 11'i

Yarın akşam İspanya'da Athletic Bilbao ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da kadro şekilleniyor.UEFA Avrupa Ligi Play - Off turu ilk maçında yarın akşam 22.00'da Atletic Bilbao ile oynayacağı maç için İspanya'da bulunan Trabzonspor'da moraller yerinde.Haft

Güneş'in muhtemel 11'i

Yarın akşam İspanya'da Athletic Bilbao ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da kadro şekilleniyor.

UEFA Avrupa Ligi Play - Off turu ilk maçında yarın akşam 22.00'da Atletic Bilbao ile oynayacağı maç için İspanya'da bulunan Trabzonspor'da moraller yerinde.

Hafta içerisinde oyuncuları saha dışından gelecek olumsuz haberlerden etkilenmemeleri için sıklıkla uyaran Güneş, sakat ve cezalılar nedeniyle ideal 11'inde mecburi revizyon yapacak. Cezalı olan Zokora'nın yerine savunmadan Serkan'ı çekip orta sahada oynatacak olan Güneş, Adrian'ın yokluğunda ise Alanzinho'ya şans verecek. Güneş, sakatlığı geçen Henrique'nin oynayacak duruma gelmesinden dolayı ise oldukça mutlu.

TRABZONSPOR'UN ATLETIC BILBAO MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:

Tolga - Mustafa, Giray, Glowacki, Celustka - Serkan, Colman, Aykut (Halil), Alanzinho - Burak, Henrique

CEZALI: Adrian, Zokora

SAKAT: Tayfun, Piotr, Onur, Murat Tosun, Barış Özbek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor