Güneş'in kadrosu şekilleniyor...

Trabzonspor Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Benfica maçının hazırlıklarını basına ve taraftarlara kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş deplasmanda karışılacakları Benfica maçının

Güneş'in kadrosu şekilleniyor...

Trabzonspor Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Benfica maçının hazırlıklarını basına ve taraftarlara kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş deplasmanda karışılacakları Benfica maçının kadrosunu da büyük ölçüde belirledi.

Bordo-mavili teknik adamın kalede, sakatlığı büyük ölçüde geçen ve her fırsatta oynama isteğini dile getiren Tolga Zengin'e görev vereceği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın savunmada sağ bekte Serkan Balcı, defansın göbeğinde Giray Kaçar, Glowacki, sol bekte ise yeni transfer Celustka'yı forma vermeyi düşünüyor.

Orta alanda yabancı ağırlıklı oyunculara ağırlık veren Güneş  Colman ve Zokora ikilisinin yanında  Adrian ve Alanzinho'yu oynatmayı planlıyor…

Şenol Güneş Benfica karşındaki gol silahları ise Burak Yılmaz ve Brezilyalı golcü Paulo Henrique olacak. Bordo-mavililer özel uçakla Portekiz'in Lizbon şehrine geçtikten sonra maçın oynanacağı Luz Stadı'nda son antrenmanlarını gerçekleştirerek maç saatini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor