Güneş'in ilk sınavı Ankaragücü

Hacısalihoğlu, Şenol Güneş'in bulunduğu konuma yeni bir isim aramaya gerek olmadığını ifade ederek deneyimli teknik adamın gönlünün ve kalbinin Trabzonspor'da olduğunu belirtti. Sezon başında Avrupa Kupalarına katılmayı hedeflediklerini belirten Asbaşkan

Güneş'in ilk sınavı Ankaragücü

Hacısalihoğlu, Şenol Güneş'in bulunduğu konuma yeni bir isim aramaya gerek olmadığını ifade ederek deneyimli teknik adamın gönlünün ve kalbinin Trabzonspor'da olduğunu belirtti.

Sezon başında Avrupa Kupalarına katılmayı hedeflediklerini belirten Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Talihsiz, şanssız ve beceriksizlikle sonuçlanan maçlar sonrası bir parça umduğumuz yerde olamadık. Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle yeniden toparlanma, lige yeniden asılma ve Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı olmayı hedefliyoruz. Bu anlamda yeni bir başlangıç yaptık. Umuyoruz ki bu yolda başarılı neticeler alırız. Taraftarımızı da daha çok sevindiririz. Sezon sonunda Avrupa Kupalarına katılan bir Trabzonspor oluruz" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in Trabzonspor'a gelmesiyle camiaya olumlu bir havanın geldiğini ifade eden Hacısalihoğlu, "Trabzon'un içinde ve dışında yaşayan Trabzonsporlular'dan, eski yöneticilerden çok olumlu tepkiler aldık. Çok büyük bir ilgi gördü. Umuyoruz ki bu takıma da yansır. Takımda çok kısa zamanda performansıyla toparlanır ve ligde Trabzonspor olması gereken yerde olur.

Lider ile aradaki 10 puanlık fark, 3 puanlı sistemde ne az, ne de çok. Geçen yıl Beşiktaş'ın yakaladığı ivme sonucu ligde gerideyken şampiyonluğu yakalaması bunun en güzel örneği. Niçin Trabzonspor'da bu konumda olmasın. Yeter ki kadromuz futbolunu gerektiği gibi sahaya yansıtsın. Alacağımız sonuçlar Trabzonspor camiasının desteğiyle bir araya gelirse takımımız da lig sonunda taraftarının yüzünü güldürecek bir klasmanda ligi tamamlar" şeklinde konuştu.

"ANKARAGÜCÜ MAÇINI HERKES MERAKLA BEKLİYOR"

Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Ankaragücü maçıyla ilk maçına çıkacağını belirten Hacısalihoğlu şöyle konuştu: "Şenol Güneş takımın başına yeni geldi. Tam anlamıyla takımı tanımıştır, kavramıştır diyemeyiz. Ancak yeni bir hoca olarak Trabzon'a olan ilgisi, yakınlığı ve bilgisiyle herkesten daha avantajlı. Ankaragücü karşısında tam anlamıyla Şenol Güneş takımı beklememeliyiz. İlerleyen haftalarda daha umutlu olmak gerekir. Ankaragücü maçı bu anlamda herkesin merakla beklediği bir maç. Beklentimiz ve umudumuz, camiamızı mutlu eden bir sonuç ile sahadan ayrılmaktır."

"Şenol Güneş'in konumuna yeni bir isim bulmaya gerek yok" diyen Hacısalihoğlu, "Hocamız teknik konularda tam yetkilidir. Diğer sosyal ve ekonomik konularda da Trabzonspor'un her türlü faaliyetinin içinde olmasını rica ettik. Bir Trabzonlu ve Trabzonspor'lu olarak seve seve proje üreteceğini, fikir üreteceğini söyledi. Şenol Güneş tam yetkilidir bunun ismi ne olur çok da önemli değil. Gönlü tam olarak yetkili. Kalbi de Trabzonspor'da. Bizler de camia da bu anlamda görüyor. Onun için yakıştırılacak sıfatın çok önemi yok" ifadelerini kullandı.

5 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan Mali Genel Kurul'da çeşitli fikir ayrılıklarının olabileceğini ifade eden Hacısalihoğlu, "Trabzonspor gibi büyük kulüplerde sürekli kongreler heyecanlı ve ilgi ile izlenir. Trabzonspor'un da öyle olacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler