Güneş'in gözü Brozek'te

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'nda, Rus ekibi CSKA Moskova ile oynayacakları zorlu karşılaşma öncesinde gözünü Pawel Brozek'e çevirdi.Güneş, forvet hattında yaşadığı sıkıntıyı Polonyalı oyuncu ile gidermenin

Güneş'in gözü Brozek'te

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'nda, Rus ekibi CSKA Moskova ile oynayacakları zorlu karşılaşma öncesinde gözünü Pawel Brozek'e çevirdi.

Güneş, forvet hattında yaşadığı sıkıntıyı Polonyalı oyuncu ile gidermenin yollarını arıyor.
Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir takvimin içine girecek olan Trabzonspor'da yaşanan forvet sıkıntısına teknik direktör Şenol Güneş çözüm arıyor. Lig'de Burak ve Volkan gibi oyuncularını kullanabilen Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde ise Burak'ın cezalı oluşu ve Volkan'ın da Avrupa'da Bursaspor forması giymesi nedeniyle bu oyunculardan yararlanamıyor.

Forvet hattında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek olan Vittek ve Henrique'nin yokluğunda Şenol Güneş'in gol umudu ise Pawel Brozek oldu. Avrupa Kupaları'nda deneyim sahibi olan ve Wisla Krakow forması giydiği 25 maçta 12 gole imza atan hücum oyuncusu, uzun süredir beklediği şansın kendisine gelmesiyle birlikte çıkış yapması bekleniyor.

Polonyalı oyuncu'nun milli takımdaki performansını da yakın takibe alan Güneş, Brozek'in Trabzon'a dönmesiyle birlikte oyuncu ile özel bir görüşme yapmayı planladığı belertildi. Pawel Brozek'in Ankaragücü ve CSKA Moskova ile oynanacak zorlu maçlara hazırlanmasını isteyecek olan Güneş, yakaladığı fırsatı iyi kullanmasını isteyeceği öğrenildi.

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Vittek'in, ülkesi Slovakya'da milli takım doktoruna görüneceği ve bunun ardından ameliyat masasına yatabileceği öğrenildi.

Morali bir hayli bozuk olan oyuncunun sözleşmesi ile ilgili kararı ise yönetimin teknik direktör Şenol Güneş'e bıraktığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor