Güneş'in görev süresi sınırsız!

Trabzonspor, her yıl şampiyonluğun doğal adayı. Kupayı evvelki yıl aldık. Şimdi sırada Şampiyonlar Ligi var Kulüp üç yıl içinde basamak atladı.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kulübün

Güneş'in görev süresi sınırsız!

Trabzonspor, her yıl şampiyonluğun doğal adayı. Kupayı evvelki yıl aldık. Şimdi sırada Şampiyonlar Ligi var Kulüp üç yıl içinde basamak atladı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kulübün üç yıl içinde basamak atladığını dile getiren Şener, "Çıtayı yükselttiğimiz bir gerçek. Göreve geldiğimizde büyük paralar harcadık ve şu anda o iskeletin üzerinden yola devam ediyoruz.

Tabi ki Şenol hocanın gelişi bizim için büyük şanstı. Trabzonspor zaten her yıl şampiyonluğun doğal adayıdır. Bunu zaten son iki senede ortaya koyduk. Evvelki yıl Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı aldık. Şimdi ise sırada Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak var. Onu da inşallah başaracağız" diye konuştu.

BAŞBAKAN'A TEŞEKKÜR
Şenol Güneş'in, Trabzonspor için büyük bir değer olduğunu da vurgulayan başkan Sadri Şener, "Kenti, futbolcuyu, sosyal yapıyı, ekonomiyi bu kadar iyi bilen bir teknik adamla çalıştığımız için mutluyuz.

Trabzonspor onun hep birinci önceliği oldu. Şenol hoca, kendisi bırakmadığı sürece görevinin başında kalacak. Bunun temanitanı verebilirim" dedi.

Şubat ayında başkanlıkta 4 yılı dolduracağını hatırlatan Şener, stat projesiyle ilgili olarak ise şunları söyledi: "Akyazı Projesi ile çok uğraştık. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği olmasa bu kadar mesafe alamazdık. İnanıyorum ki kısa sürede yeni stadımıza kavuşacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor