Güneş'in Bursa'sından bomba!

Bursaspor'da yeniden başkan seçilen Recep Bölükbaşı, takıma yıldız bir isim kazandırmak için tüm şartları zorluyor. Daha önce yaptığı açıklamada "6-7 oyuncu alacağım. Bunlardan biri dünya yıldızı olacak" diyen ve o yıldız isim için aklında iki aday belirl

Güneş'in Bursa'sından bomba!
Bursaspor'da yeniden başkan seçilen Recep Bölükbaşı, takıma yıldız bir isim kazandırmak için tüm şartları zorluyor. Daha önce yaptığı açıklamada "6-7 oyuncu alacağım. Bunlardan biri dünya yıldızı olacak" diyen ve o yıldız isim için aklında iki aday belirleyen başkan, Quaresma'nın menajeri ile temaslarda bulunuyor. Porto'da yeniden yükselişe geçen Q7'nin Süper Lig'i tanıması Bursaspor için oyuncuyu daha cazip kılıyor. 
 
BU KEZ BİTİRMEK İSTİYOR 
Başkanın 2. adayı ise Ronaldinho... Daha önce 35 yaşındaki ismi, Timsah Arena'da seyretmek istediğini açıklayan ve sambacı ile yapılan pazarlıklarda sonuç alamayan Bölükbaşı, bu kez kesenin ağzını biraz daha açıp transferi bitirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler