Güneş'in Beşiktaş'ı fırsat tepmedi

Süper Lig'in 28. haftasının kapanı maçında Beşiktaş yeni stadında Bursaspor'u ağırladı. Karşılaşmada gülen taraf 3-2'lik sonuçla Beşiktaş oldu   Ev sahibi takımın golleri 22. ve 58. dakikada Gomez ile 53. dakikada Alexis'ten gelirken misafir takım golleri

Güneş'in Beşiktaş'ı fırsat tepmedi
Süper Lig'in 28. haftasının kapanı maçında Beşiktaş yeni stadında Bursaspor'u ağırladı. Karşılaşmada gülen taraf 3-2'lik sonuçla Beşiktaş oldu
 
Ev sahibi takımın golleri 22. ve 58. dakikada Gomez ile 53. dakikada Alexis'ten gelirken misafir takım gollerini ise 28. dakikada Traore ve 71. dakikada Stoch kaydetti.
 
Fenerbahçe'nin yenildiği haftada , bu galibiyetin ardından siyah beyazlı takım 66 puanla liderliğini devam ettirirken yeşil beyazlı ekip ise 38 puanda kaldı Gelecek hafta Beşiktaş Sivasspor'a konuk olacak. Bursasspor ise Akhisar'ı ağırlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler