"Güneş'in arkasında duralım"

Hacısalihoğlu, Güneş'le dinlendirilen 5 futbolcu hakkında konuştuklarını da belirterek, "Hocamız, 'Gelince başkanla konuşuruz ve onları kadroya dahil ederiz' dedi. Bu konu hakkında kendisi açıklama yapacak" diye konuştu. "BEKLENTİLERİMİZİ ANLATILINCA YOK

"Güneş'in arkasında duralım"

Hacısalihoğlu, Güneş'le dinlendirilen 5 futbolcu hakkında konuştuklarını da belirterek, "Hocamız, 'Gelince başkanla konuşuruz ve onları kadroya dahil ederiz' dedi. Bu konu hakkında kendisi açıklama yapacak" diye konuştu.

"BEKLENTİLERİMİZİ ANLATILINCA YOK DİYEMEDİ"
Bu sabah erken saatlerde Güney Kore'den dönen ve 14 saatlik uçak yolculuğunun ardından ayağının tozuyla bayramlaşma törenine katılan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu, Şenol Güneş'in her hangi bir teknik direktör olmadığını belirterek, "Şenol hoca ile görüşmek üzere Genel Sekreterimiz Hasan Yener ile birlikte, Güney Kore'ye gittik. Çünkü Şenol hoca, Trabzonspor'un içinden yetişmiş, kopmamış, gönül vermiş ve Trabzonspor ile anılan bir teknik adam. Yani her hangi bir teknik adam değil. O nedenle kendisine Trabzonspor'un ihtiyaçlarını ve umutlarını söylemeye gerek duymadık. Belirli bir mesafe kat edilmiş olarak görüşmelere başladık. Şenol hoca prensip olarak sezon sonuna kadar çalışmayı düşünmediğini, 6 ay gibi bir süre dinlenmek istediğini söylemesine rağmen, Trabzonspor camiasının beklentisini kendisine anlatılınca, 'Yok' diyemedi. Çünkü Şenol hoca bizler kadar, hatta bizden de çok Trabzonspor'u seviyor" dedi.

"BÜTÜN SPOR ORGANİZASYONLARI ŞENOL HOCAYA BAĞLI OLACAK"
Hacısalihoğlu, Şenol Güneş'in Salı günü takımın başında antrenmana çıkmasını beklediklerini de vurgulayarak, "Şenol hoca zaten Güney Kore'de ki ilişkisini noktalamıştı ve bu yıl Türkiye'ye dönmeyi planlıyordu. Kendisi parasal konularda Trabzonspor'a hiçbir şart ileri sürmedi. 'Yönetim ne takdir ediyorsa, o şartlar bana uyar. Yeter ki faydamız ve katkımız olsun' şeklinde konuştu. Bizde bunun üzerine, yönetim ve camia olarak takımın başında görmeyi çok arzu ettiğimiz Şenol Güneş ile anlaşma yaptık. Pazartesi yola çıkacak. Salı sabahı Türkiye'ye gelecek ve aynı gün antrenmana katılır diye düşünüyoruz. Şenol hoca teknik direktör olarak gelecek ve bütün spor organizasyonları kendisine bağlı olacak" şeklinde konuştu.

"HOCAMIZ 5 FUTBOLCU İÇİN BAŞKANLA GÖRÜŞECEK"
Hacısalihoğlu, Başkan Sadri Şener'in emriyle dinlendirilen Song, Sylva, Gökhan, Engin ve Egemen konusunda da Şenol Güneş'le görüştüklerini ifade ederek, "Şenol hoca bize, 'Prensip olarak ben hiç kimseyi kadro dışı bırakmam. Gelince konuşur, başkandan da rica ederiz ve onları kadroya dahil ederiz' dedi. Bu konuda hocamız geldiğinde açıklama yapacak" ifadelerini kullandı.

ÖZAK: "ERSUN YANAL'IN GÖREVDEN ALINMASI HATAYDI"
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak da, bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada Trabzonspor'da ki hoca sirkülasyonunun önüne geçilmesi gerektiğini belirterek, " Trabzonspor'un en büyük eksiği ve hatası çok oyuncu alıp satması, ayrıca çok teknik adam ve yönetim değiştirmesi. Böyle olunca başarı olmuyor. Şöyle geçmişe baktığımızda kaç tane teknik adam değiştiğimizi sayamazsınız. Geçen yıl Ersun Yanal'dan başlayan bir teknik adam değişimi var. Bence Ersun Yanal'ın geçen sene bırakılması yanlıştı. Takım iyi bir durumdaydı. Şu anda ise gelinen nokta bu. Hem çok para harcandı, hem de o günkü noktayla bugün gelinen nokta arasında ciddi fark var" diye konuştu.

 Özak, Şenol Güneş'in arkasında durulması gerektiğini de vurgulayarak, "Bir teknik adam alıyorsanız onun arkasında durmak zorundasınız. Eğer 96'dan itibaren Şenol hocanın arkasında durabilseydik şu anda çok daha iyi bir konumda olabilirdik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler