Güneş'e sevgi seli

Trabzonspor'un Bursaspor ile yapacağı hazırlık karşılaşması öncesi Bursaspor teknik Direktörü olarak Trabzon'a gelen Şenol Güneş'e tribünlerden büyük tezahürat yapıldı.Bursaspor’un teknik direktörlüğünü yapan Trabzonspor’un efsane isimlerinden Şenol Güneş

Güneş'e sevgi seli

Trabzonspor'un Bursaspor ile yapacağı hazırlık karşılaşması öncesi Bursaspor teknik Direktörü olarak Trabzon'a gelen Şenol Güneş'e tribünlerden büyük tezahürat yapıldı.

Bursaspor’un teknik direktörlüğünü yapan Trabzonspor’un efsane isimlerinden Şenol Güneş, sahaya çıktığı sırasında tribünlerden büyük alkış aldı. Şenol Güneş stat hoparlöründen de, “Trabzonspor’umuzun efsane ismi, eski teknik direktörümüz, 2010-2011 sezonu şampiyon Trabzonspor’un teknik direktörü, milli takımı dünya üçüncüsü yapan büyük hoca Şenol Güneş” anonsu yapıldı. Şenol Güneş de bu anons sonrası tezahüratlara cevap vererek sahaya girdi ve taraftarları selamladı. 

Daha sonra Trabzonspor kaptanı Onur Recep Kıvrak ve Zeki Yavru Şenol Güneş'in yanına gelerek kendisine sarılarak başarılar dilediler.

senol.20140815213607.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler