Güneş'e derbi öncesi Trabzon dopingi

Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay ve TÜFAD Trabzon eski şube Başkanı Nurettin Balaban, Trabzonspor'un şampiyonluklarla dolu şanlı tarihini yazan eski futbolcu ve teknik adamlarından Şenol Güneş, Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Ali Yavuz, Lem

Güneş'e derbi öncesi Trabzon dopingi

Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay ve TÜFAD Trabzon eski şube Başkanı Nurettin Balaban, Trabzonspor'un şampiyonluklarla dolu şanlı tarihini yazan eski futbolcu ve teknik adamlarından Şenol Güneş, Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Ali Yavuz, Lemi Çelik, Tolunay Kafkas, Fatih Tekke, Tolgay Kerimoğlu ve Trabzonspor'un Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Bülbül ile İstanbul'da bir araya geldi.

Sohbet toplantısı ile ilgili bir açıklama yapan Nurettin Balaban, “Mehmet Atalay bey ile birlikte bu tür toplantıları daha önceki tarihlerde zaman zaman Trabzon, Ankara ve İstanbul'da yapmaya özen gösterdik. En son buna benzer bir etkinliği Trabzon futbolunun değerli şahsiyetleri ile Trabzon'da yapmıştık. Bu kez İstanbul'da yapalım düşüncesi ile ev sahipliğini Mehmet Atalay'ın yaptığı bu yemekli sohbet toplantısında bir araya geldik.

senol-001.jpg

Dünya üçüncüsü unvanlı Şenol Güneş hocamızın Beşiktaş'ta istikrarlı bir anlayışla yürümekte olduğu şampiyonluk yolunda hafta sonu oynayacağı Galatasaray derbi maçı öncesi futbolculuk yıllarında Trabzonspor'da şampiyonluklar yaşadığı takım arkadaşları ve teknik adamlığını yaptığı eski futbolcuları ile birlikte bir araya gelerek kendisine moral ve destek vermeyi amaçladık. Görevleri ve özel işleri nedeni ile yemeğe katılamayan değerlerimizin katılımı ile Trabzonspor'a ve Trabzon futboluna hizmet eden tüm değerlerimizle bir araya gelerek Trabzonspor'un geçmişteki o şanlı tarihini yazan ve bundan sonrada yazacak olan değerlerimiz  ile bu gibi birliktelik amaçlı toplantıları gelecekte de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler